EasyCopter XS Metal nechce vzlétnout

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
JaSt

#16 Příspěvek od JaSt »

A je to na závit nebo jen přilepený?
EASYCOPTER XS METAL, T-Rex 450 PRO - zatím pouze sestavený, Optic 6, Funtic RTF, auto SSK v2 4WD Thunder Tiger
JaSt

#17 Příspěvek od JaSt »

Je to na závit a už to mám hotové. Dnes zase zkusím lítat. Díky za radu. :D
EASYCOPTER XS METAL, T-Rex 450 PRO - zatím pouze sestavený, Optic 6, Funtic RTF, auto SSK v2 4WD Thunder Tiger
OPR
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od OPR »

:wink:
JaSt

#19 Příspěvek od JaSt »

Tak už jsem páku i seřídil a XS se taky uklidnil. Mám už vylítaných asi 8 baterek. Ale potřeboval bych vysvětlit ještě jednu věc. Když přidám plyn, začnu stoupat, když ale zatočím, a letím dopředu, klesám. Když přidám plyn, zase začnu stoupat, ale už jsem dost vysoko a nechci to rozbít o strop, plyn uberu ale XSo dál ještě chvíli stoupá a pak začne poměrně rychle padat. Plyn se má chovat takhle nelineárně?:oops:
Chtěl bych si o tom něco přečíst, nemáte někdo nějakej dobrej typ na stránky pro začátečníka coaxu? Dík za případné odpovědi.:idea:
Ještě se mi líbí "sekání se" na ostatních vláknech, co se týká přechodů na jednomotora. Já taky přejdu, ale až XSo zvládnu a dostavím HKčko. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“