EasyCopter XS Metal nechce vzlétnout
Tak už jsem páku i seřídil a XS se taky uklidnil. Mám už vylítaných asi 8 baterek. Ale potřeboval bych vysvětlit ještě jednu věc. Když přidám plyn, začnu stoupat, když ale zatočím, a letím dopředu, klesám. Když přidám plyn, zase začnu stoupat, ale už jsem dost vysoko a nechci to rozbít o strop, plyn uberu ale XSo dál ještě chvíli stoupá a pak začne poměrně rychle padat. Plyn se má chovat takhle nelineárně?:oops:
Chtěl bych si o tom něco přečíst, nemáte někdo nějakej dobrej typ na stránky pro začátečníka coaxu? Dík za případné odpovědi.
Ještě se mi líbí "sekání se" na ostatních vláknech, co se týká přechodů na jednomotora. Já taky přejdu, ale až XSo zvládnu a dostavím HKčko.
Chtěl bych si o tom něco přečíst, nemáte někdo nějakej dobrej typ na stránky pro začátečníka coaxu? Dík za případné odpovědi.
Ještě se mi líbí "sekání se" na ostatních vláknech, co se týká přechodů na jednomotora. Já taky přejdu, ale až XSo zvládnu a dostavím HKčko.
EASYCOPTER XS METAL, T-Rex 450 PRO - zatím pouze sestavený, Optic 6, Funtic RTF, auto SSK v2 4WD Thunder Tiger