HB 2 nebo HB cp2

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
Mikelo

#16 Příspěvek od Mikelo »

Jde asi o tohle:
Pokud se někdo chce naučit aspoň v základu řídit jednorotora tak nemá význam utrácet za závažím stabilizované pidižvíky, které se chovají jako koaxiály.
HB 2 (neplést s Kingem a s CP 2 (3)!) je levná a dobrá cesta jak si zkusit jednorotor ve vzduchu. Na výcvik visení a zatáček je dostatečně podobná stylem řízení s vrtulníky s plně řízenou hlavou. A platí, že dokud pilot neuvisí vrtulníka v jakékoliv poloze neomezeně dlouho bez problémů, stejně tak zatáčky a osmičky, není schopen s potřebnou jistotou stroj řídit a je svému okolí nebezpečný. HB (2) neublíží ani fyzicky ani v peněžence, přitom na začátečnický nácvik výše uvedeného stačí. Navíc je začátečník schopen ji bez zkušené pomoci, jen na základě empirie a načtených vědomostí rychle zvládat sám. Pokud tedy není blbej.
Že v čezku HB neumí nikdo prodávat a obecně se tvrdí, že nelítá je jen náš problém. Že je to jinak se zájemnce snadno dozví i na blbé Youtrubce. Je to zase rukama.
Na Honey Bee CP 3 už bacha. To není pro začátečníka, i když lítá líp než fixed pitch verze HB. Jestli HB je hodná verze pro začátečníka tak HB CP je ostrý model s háklivým seřízením.
MachiSSS

#17 Příspěvek od MachiSSS »

Styl3rZ píše:jo no to ja cekam az mi prjde to hbcko.. tak doufam ze bude ok

kde jsi jej nakonec objednal? U RCKING.CZ?
Styl3rZ

#18 Příspěvek od Styl3rZ »

jo ale dneska mi s radosti ozamili ze az za 3 tydny..:) jsem rad..:)
palo-1

#19 Příspěvek od palo-1 »

Tak budu tedy doufat že to HB 2 zpět na rcking.cz šoupnou :D Budu ty stránky pečlivě sledovat :wink: Myslím že na první seznámení s jednorotorem to je dobrá volba, do walkery se mi moc jít nechce a třeba free spirit nebo Kestrel mi připadá docela prťavý. Takže mi vychází jedině to HB :wink:
kajetan

#20 Příspěvek od kajetan »

Zdravím tak jsem polítal s koaxialem a uvažuju o HB ale jak tady čtu tak teda asi HB2 nebo totok je už vyší umění????? http://hobbyfly.de/en/helicopter-4/r-c- ... zAodhl2F0g jinak ten HB2 je v ndr k maní za nejaký 2litry.
Styl3rZ

#21 Příspěvek od Styl3rZ »

kajetan píše:Zdravím tak jsem polítal s koaxialem a uvažuju o HB ale jak tady čtu tak teda asi HB2 nebo totok je už vyší umění????? http://hobbyfly.de/en/helicopter-4/r-c- ... zAodhl2F0g jinak ten HB2 je v ndr k maní za nejaký 2litry.

ten king uz je jine kafe. to uz musis mit vysokou abys to zvladl..:D ale hbv2 ba zkouseni dostacujici
Styl3rZ

#22 Příspěvek od Styl3rZ »

palo-1 píše:Tak budu tedy doufat že to HB 2 zpět na rcking.cz šoupnou :D Budu ty stránky pečlivě sledovat :wink: Myslím že na první seznámení s jednorotorem to je dobrá volba, do walkery se mi moc jít nechce a třeba free spirit nebo Kestrel mi připadá docela prťavý. Takže mi vychází jedině to HB :wink:

jo supnou je tam ale az za mesic..
MachiSSS

#23 Příspěvek od MachiSSS »

Oni mi u toho RCKING vubec neodpovidaji:-( Nevím, kde bych jejmohl sehnat... Neprodáváte ho někdo?:-)
Styl3rZ

#24 Příspěvek od Styl3rZ »

MachiSSS píše:Oni mi u toho RCKING vubec neodpovidaji:-( Nevím, kde bych jejmohl sehnat... Neprodáváte ho někdo?:-)

no nejlepsi je zavolat primo na mobil pres email jim to trva..:D
palo-1

#25 Příspěvek od palo-1 »

Styl3rZ píše:
palo-1 píše:Tak budu tedy doufat že to HB 2 zpět na rcking.cz šoupnou :D Budu ty stránky pečlivě sledovat :wink: Myslím že na první seznámení s jednorotorem to je dobrá volba, do walkery se mi moc jít nechce a třeba free spirit nebo Kestrel mi připadá docela prťavý. Takže mi vychází jedině to HB :wink:

jo supnou je tam ale az za mesic..

No to už snad ten měsíc vydržím :wink: Co mi taky jiného zbývá když nikdo jiný ho u nás neprodává :roll: By mě zajímalo proč je stáhli, to je nestíhají vyrábět? :D
josef kraček

#26 Příspěvek od josef kraček »

Tady je maj taky www.hruby-m.cz
Styl3rZ

#27 Příspěvek od Styl3rZ »

kdovy jestli jsou skladem.. to nepisou pak se to obedna a stejne to bude trvat mesic..:D
josef kraček

#28 Příspěvek od josef kraček »

To né zkus panu Hrubému zavolat je solidní.
Styl3rZ

#29 Příspěvek od Styl3rZ »

ted v 10hod se mi nechce ho obtežovat ..:D
jarous

honey bee v2

#30 Příspěvek od jarous »

pred tydnem me take dorazilo honey bee 2 objednal jsem si ho z http://www.miracle-mart.com/store/ a za tyden byl doma a maji docela dobre ceny
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“