Flying Dragon

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Vím o tom. Tu starou jsem vypnul, ale stejně mi to nejde. Debilní plug&play a XP. To by bylo super, kdyby byla zpátky ta doba W98 kde se daly měnit snad všechny myslitelný adresy, který HW používá...
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jezevec »

A to máš PCI? Zkoušel jsi to dát do jinýho slotu?
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Jezevec píše:A to máš PCI? Zkoušel jsi to dát do jinýho slotu?

Zkoušel jsem to přehazovat mezi dvěma PCI sloty. A pořád to stejné. Ve správci zařízení to hlásí, že zařízenáí nenašlo dostatek prostředků - rozsah I/O. Je to dost na prd. Na ten ovladač jsem se těšil jak babka na důchod a zatím z toho bude prd. Billy Brána to má dost divně vymyšlený, když plug&play selže tak stejně si to uživatel nemůže opravit...
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od j3nda »

jeste se dela prevodnik, kterej umoznuje jek pripojit zarizeni s gameportem, tak ppm signalu z vysilace primo na usb - asi za 500,-
tu zvukovku bych vratil
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jezevec »

Billy Bob Bean píše:Ve správci zařízení to hlásí, že zařízenáí nenašlo dostatek prostředků - rozsah I/O.

Tak si zkus pohrát s nastavením těch prostředků, na záložce Prostředky ti to hlásí nějaký konflikt s jiným zařízením? Pokud jo, tak ho zkus vyřešit přenastavením.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Billy Bob Bean »

No problém je v tom, že na ten převodník nemám, zvukovka je o polovinu levnější. NAvíc bych měl mít týden na otestování zboží a případné vrácení. Ještě zkusím počket nějakou dobu abych se stihnul ještě poptat někoho kdo Wokeným rozumí o kousek víc než já.
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jezevec »

Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Billy Bob Bean »

To mi kl ničemu nebylo, to má billy gates v nápovědě taky. To platilo kdisi k w98 na XP to nefunguje.
Jirka6

re

#24 Příspěvek od Jirka6 »

Co máš za xp home nebo professional slyšel jsem že na professional jsou s tím nějaký problémy
Thunder

#25 Příspěvek od Thunder »

jestli je integrovaná, tak ji musíš zakázat v biosu
Naposledy upravil(a) Thunder dne pát 18.08.2006 10:39, celkem upraveno 1 x.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já se počítačům věnuju už nějakej ten pátek, takže vím, že se to musí zakázat. Problém bych viděl v tom, že mám na desce AC97 kodek, a ten má gameport. Problém je v tom, že to nemá na desce zapájenej konektor. :x A to dělá bordel. BIOS sice zvukovku zakáže, ale to nepomůže protože adresa, kterou by chtěl použít novej game port je už zadaná... No mám smůlu... Navíc mám Win XP profesional. Mám Athlona 64 a na něj nejde nainstalovat nic staršího jak win 2k.
Thunder

#27 Příspěvek od Thunder »

já mám taky WIN XP profesional a druhou zvukovku s gameportem sem si tam dával včera a když ji v biosu vypneš, tak už neobsazuje žádnou adresu a AC97 kodek mám na desce taky, tak nevím
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já taky nevím co to dělá. Když to dám do jinýho počítače, tak to bez problému funguje. Už jsem zkoušel jinou zvukovku s gameportem a dělalo mi to to samý. Možná moje deska od Gigabyte nemá ráda firmu CMedia a její zvukovky... Jinak si to neumím vysvětlit. Kdyžtak zkusím udělat Flash BIOSu a uvidím. JEstli to nepude, tak si asi koupím ten pedovník gameport -> USB.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“