Flying Dragon
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Jezevec píše:A to máš PCI? Zkoušel jsi to dát do jinýho slotu?
Zkoušel jsem to přehazovat mezi dvěma PCI sloty. A pořád to stejné. Ve správci zařízení to hlásí, že zařízenáí nenašlo dostatek prostředků - rozsah I/O. Je to dost na prd. Na ten ovladač jsem se těšil jak babka na důchod a zatím z toho bude prd. Billy Brána to má dost divně vymyšlený, když plug&play selže tak stejně si to uživatel nemůže opravit...
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Já se počítačům věnuju už nějakej ten pátek, takže vím, že se to musí zakázat. Problém bych viděl v tom, že mám na desce AC97 kodek, a ten má gameport. Problém je v tom, že to nemá na desce zapájenej konektor.
A to dělá bordel. BIOS sice zvukovku zakáže, ale to nepomůže protože adresa, kterou by chtěl použít novej game port je už zadaná... No mám smůlu... Navíc mám Win XP profesional. Mám Athlona 64 a na něj nejde nainstalovat nic staršího jak win 2k.
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Já taky nevím co to dělá. Když to dám do jinýho počítače, tak to bez problému funguje. Už jsem zkoušel jinou zvukovku s gameportem a dělalo mi to to samý. Možná moje deska od Gigabyte nemá ráda firmu CMedia a její zvukovky... Jinak si to neumím vysvětlit. Kdyžtak zkusím udělat Flash BIOSu a uvidím. JEstli to nepude, tak si asi koupím ten pedovník gameport -> USB.