nostromo píše:graup15 píše:nostromo píše:Nevim, ja z ni moc natreseny nejsem. Pokud jsem to dobre pochopil, tak aby si mel max. vykon, tak to musis zivit ze 24V. Dalsi vec pouze jedna vetev, prijde mi, ze daleko lepsi varianta reseni je Raytronic C60.Na letisti obvykle nabijim 12S, pro cloveka s max 8S urcite dobra volba. Ale je pravda, ze po spatny¨ch zkusenostech Cellprem 10 mam odpor k temto nabijeckam
Ano je pouze jedno kanálová. Tím je to dané.
Popiš jaké špatné zkušennosti máš s CP10?
Ale prosím , né dojmy ale fakta. Já ji mám taky a jsem s ní velmi spokojený.
Používám ji na to na co je určena a chodí mi výtečně.
Vydrzela mi doma presne 14 dni. Nekdy nechtela vubec zapnout nabiti a zacaly skakat erorry, v prubehu nabijeni vybehl error, ze baterie neni pripojena atd.. Dale nesla vubec pripojit k pocitaci pres original kabal. V prubehu nabijeni se z niceho nic vypla a od te doby mi nesmi nic od Cellpra domu. Dalsi nevyhoda, ze se neda zapnout jeden kanal a pak druhy, ale musi se oba soucasne, tim to ztraci vyznam dvoukanalu pri stridani baterek. Tim,ale nechci hanit, proste treba spatnej kus nebo jsme si nepadli do oka. Slozite nastavovani nabijeciho procesu bez kabelu
Tak to chápu, vyloženě vadný kus. Taky jsem toto chování pozoroval pokud byl vadný bootloader. V každém případě je to jasná reklamace.
Ono já jsem trochu výrobci vyčítal, že CP10 se tváří jako dvoukanál, ale ve skutečnosti je to jednokanálový nabíječ.
O těchto spíš marketingových přehmatech vím až moc dobře. U mne ale převažuje, to jak nabíjí a měří baterie. V tom jsem s ní na 300% spokojený.
Díky za popsané chování tvého kusu CP10.
Dalibor