Blade mCX2

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
LiVes

#16 Příspěvek od LiVes »

Nemate nekdo napad, jak jeste zvetsit vychylky u blade mcx2?
Tahla od listu spodniho rotoru ke swash plate mam na tech delsich cepech, to trochu pomohlo. Chtelo by to ale jeste nejakej dalsi trik.
Napadlo mne zkratit takovy ty packy co vedou ke swash plate, ty co s ni hybou. Ty kdyby se zkratily, tak by servo ujelo stejnou drahu, ale swash plate by se naklonila vic. Ale jak to udelat?
Napady? Fakt by mi to bodlo. Je to hroznej snek. (zatim pomalu setrim na blade msr, mozna i bazarovej)
corona

#17 Příspěvek od corona »

LiVes píše:Napadlo mne zkratit takovy ty packy co vedou ke swash plate, ty co s ni hybou. Ty kdyby se zkratily, tak by servo ujelo stejnou drahu, ale swash plate by se naklonila vic.
To těžko.
Yopi

#18 Příspěvek od Yopi »

Jo, to by slo. Tady mas inspiraci http://www.youtube.com/watch?v=oB0WNkliq8w
Nezkracuj to moc, maximalne o 4mm.
Jestli se do toho pustis, tak dej vedet jaks dopad.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
LiVes

#19 Příspěvek od LiVes »

No tak jsem to udelal podle navodu na youtube a docela to pomohlo, je fakt rychlejsi, a o dost, ale ted mam problem, ze kdyz letim dopredu a udelam otocku o 180°, tak se to cely jakoby rozhoupe, nebo co a jde to k zemi. Vsiml jsem si, ze to dela stabilizator, ze kdyz letim dopredu, tak se behem toho nakloni dopredu a jak udelam otocku, tak ho tim vlastne vyklonim dvakrat tolik a to uz je mimo rozsah jeho naklonu. Asi sem to popsal jako prase, ale asi mi rozumite.
Da se to nejak resit treba upravou delky stabilizatoru, nebo hmotnosti zavazicek?
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“