prosím o radu

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
Katapult
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Katapult »

O takých nesmyloch vůbec nepřemýšlaj,to je enom reklamní tahák,abys kůpil.Z takových letadel věčinů nikdy nic nepoužiješ,protože sů v nich ty nejlacinější z najlacinějších dílů.Max. rádio,ale to také za moc nestojí.
Ty to letadlo potřebuješ na to, abys zvládl základy letu a hlavně přistání a abys neohl hned při prvním letu vrtulu ,hřídel motoru adp.
Jinak tato kategorie nejsů letadla,ale hračky.Ju.
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od BOBIKA »

viktorhula píše:díky,nikde jem ale nevyčetl dobu letu,a jestli můž některé věci z Fusiona použít i do jiného letadla jak to uvádějí třeba u Sky Lady II.možnán je to jen reklama.a ještě nemůžu najít obchd v ČR který má Fusion v nabídce.viktor

tak třeba tady http://www.pkmodelar.cz/contents/cs/d407.html mám ho od tama a spokojenost doba letu je na tu aku která je u toho 30min.na motor ale už mám dobu i 55min.termiky :P
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
viktorhula

#18 Příspěvek od viktorhula »

ahoj,porád poslouchám nějaký rady a už mě to neba.prej je Fusion složitej a mam si koupit samokridlo.chtěl bych aby to co budu puštět vypadalo jako letadlo.samokřídlo se mě nelíbí.chci větroně!!!!kousek letět a potom plachtit.vím že se to lehce píše a hůř provede,ale jsem připraven na vše.nikde jsem nenašel material s ktereho je model vyrobenEPP?.a souhlasím stím že pokud mě to chytne bude to drsžší.chlapi poraďte.dík Viktor
viktorhula

#19 Příspěvek od viktorhula »

ahoj,obědnal jsem si Fusiona u PK modelare,ale uz mesic nejsou a nevi kdy vubec budou,tak vaham co dal???libil se mi tem simulator co je v setu??mam koupit neco jineho nebo to poskladat??zvlast letadlo a ostatni??
Viktor
Katapult
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Katapult »

Kup si neco na HC a máš to.Na začátek to stačí.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“