vrtulnik - prcek musim se podelit :- )))

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
1ondra9

#16 Příspěvek od 1ondra9 »

Jarda Malík píše:omlouvam se nevedel jsem, ze se to nesmi......

Jen ho nechej být Beep jenom nemůže přenést přez srdíčko to, že si někdo koupil o malinko lepš dálkovýí ovládání k telce než má on doma .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak je tady něco jako pravidla fora v sekci "začátečník" ;-) doporučuji přečíst a ať se daří !!!!!!! :)

8)

.
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
ornybar

#17 Příspěvek od ornybar »

Vy jste tady fakt banda namachrovanejch vrtulníkářu. Jak někdo nemá heli za 20000 kč, tak se s ním odmítáte bavit a jsou to jen samé odkazy a blbý kecy. taky bych to chtěl s rc heli zkusit, ale asi mi to nikdo nepůjčí (tomu se ani nedivím) a 20 litrů zbytečnejch nemám, abych to po pár vteřinách rozmlátil na maděru.
Musel jsem reagovat, když to tady čtu. Tím vás ale samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle.
Jandik

#18 Příspěvek od Jandik »

Zase se jim nediv. Ono to vážně vyznělo jak reklamní cancy. A když se podíváš na raraskov.cz nebo rcguru.cz, tak každý vrtulníček vychvalují jako naprostou bombu. A přitom jsou to opravdu čínské hračky.
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Luzr »

Beep píše: druhý příspěvek o tom jak měl o tomhle shopu vědět déle a jak by ušetřil

Jenom pro objektivitu, pisatel psal že měl o tomhle _serveru_ (tzn. rcmania) vědět dřív, nikoliv o tom shopu.

Nebuďte tak přísní a paranoidní, náhodou, ne že bych si pro něj běžel, ale že se dá koupit koaxiální hračka s gyrem za cca 700,- Kč je docela zajímavá informace...
ornybar

#20 Příspěvek od ornybar »

Jenomže to dělá každý prodejce, že si chválí svoje prodávaný zboží. Přeci tam nenapíše je to shit NEKUPUJ TO.
error414
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od error414 »

ja nevim ale ja ho naprosto chapu, muje prvni heli byla 3ch cina a jak jsem zni bvyl nadsenej ze to lita. Po baraku ti ir ovladani navadi a ven stim se stim nechodi.

tu porad ctu jak jsou tyhle mrchy na nic a jak si ma rovnou koupit blade nebo t-rex. Jenze malo lidi si uvedomuje ze zrovna tyhle levne mrchy zapricini ze clovek je ochoten do vrtulniku nacpat ohodne vic penez.
Logo 600 + spirit
Jandik

#22 Příspěvek od Jandik »

"Přestože je model Esky Honey Bee King na trhu poměrně krátce, byl okamžitě oceněn jako jeden z nejlepších modelů ve své třídě".

"Honey Bee CP3 je 6 kanálový akrobatický 3D vrtulník za tak nízkou cenu, že tomu jen těžko uvěřit."

"Novinka podzimu 2009. Naprostá bomba mezi indoor vrtulníky. Má gyroskop a naprosto přesné ovládání."

Takové pouťové upoutávky na normálních modelářských shopech nenajdete.
raging

#23 Příspěvek od raging »

Bepe,udělalo ti dobře,že jsi mu zkazil radost?Kurva chlapi,proč to děláte?Proč hned takové termíny typu :shit,sračka apod.Na co si to pořád hrajete?Vždyť se tady zabýváme hračkama,ať je to cokoliv....
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Vita_Valke »

jako raging, já sem taky začínal Mosqitem z RC zony a blbli sme s tim dlouho a ty první úžasný pocity si ještě moc dobře pamatuju :)
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
1ondra9

#25 Příspěvek od 1ondra9 »

ornybar píše:........... ale asi mi to nikdo nepůjčí (tomu se ani nedivím) a 20 litrů zbytečnejch nemám, abych to po pár vteřinách rozmlátil na maděru................

tak si zaplať hodinu někde s někym na kabelu v heliškole 8)

AURORA 9
Beep
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Beep »

to Luzr:
máš pravdu, nepochopil jsem že pisatel myslí RC manii a ne ten shop, tím jsem bohužel rychleji psal než myslel.

Kupodivu jsem taky začal s dvourotorákem - Bell 47G od pana Graupnera, s klasickou vysílačkou na 35MHz, tenkrát ani nic jiného nebylo, a dalo mi to alespon nejaké základní návyky, infrared ovládání je hříčka, měl jsem to několikrát v ruce a o řízení se podle mně mluvit nedá a ani videa na různých webech mě nepřesvědčili, vždy je to jen boj o to udržet hračku v prostoru.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
1ondra9

#27 Příspěvek od 1ondra9 »

Beep píše:........ vždy je to jen boj o to udržet hračku v prostoru.

Já bych chtěl hlavně vidět nějakého pilota skutečnýho vrtulníku (třeba od policajtů) jak ten se musí asi chlámat a poadat smíchy ze židle když to tady všechno čte to naše slavný dělení na hračky a nehračky
já bejt nim tak sem ani nelezu :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.

AURORA 9
zdzd

#28 Příspěvek od zdzd »

ornybar píše:Vy jste tady fakt banda namachrovanejch vrtulníkářu. Jak někdo nemá heli za 20000 kč, tak se s ním odmítáte bavit a jsou to jen samé odkazy a blbý kecy.

Tak blbý kec je právě toto. :cry:

Problém je totiž v tom, že není vrtulník jako vrtulník. Stejným názvem slynou věci od naprosté IR hračky, až po špičkové sportovní nářadí. Cena se může lišit až stonásobně. A za víc peněz, je i více muziky. Jinak by to nikdo nekoupil. To je snad zřejmé.

To ovšem nevylučuje situaci, kdy je někdo maximálně spokojen s hračkou a nic více nechce. Nemá srovnání a tak je v pohodě a vychválí to. Ovšem ti, co se svezli s něčím lepším, nebudou samozřejmě nikdy tuto hračku považovat za vrtulník v pravém slova smyslu.

To je jako pětiletému dítku vysvětlovat krásy sexu. A naopak, chtít po někom aby sex zaměnil za setrvačníkové plastové autíčko...

Jen je třeba si napřed ujasnit, o čem je vlastně řeč.

Z tebe asi tak trochu mluví závist. V předchozím srovnání je to jako by impotent napadal ty fungující a prohlašoval je za namachrované sexisty, kteří se nebaví než o ženských...
zdzd

#29 Příspěvek od zdzd »

1ondra9 píše:Já bych chtěl hlavně vidět nějakého pilota skutečnýho vrtulníku (třeba od policajtů) jak ten se musí asi chlámat a poadat smíchy ze židle když to tady všechno čte to naše slavný dělení na hračky a nehračky

No, jeden bývalý vojenský, současný záchrankový pilot by se tu našel.

Lítá i modelové heliny a světe div se, taky pozná hračku od nehračky.
psena
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od psena »

1ondra9 píše:
Já bych chtěl hlavně vidět nějakého pilota skutečnýho vrtulníku (třeba od policajtů) jak ten se musí asi chlámat a poadat smíchy ze židle když to tady všechno čte to naše slavný dělení na hračky a nehračky
.

Jo jednoho profika a ne ledajakyho tady mezi nami mame a zrovna ty ses nim uz parkrat přel :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“