Dotaz na stavebnici Fw-190 Thunder Tiger

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od rbiciste »

Chápu, že to není EPS ani EPP. Na druhou stranu to něco vydrží a hmotnost a velikost odpovídá.
http://www.steinmodel.cz/index.php?id=st_fw
Radovan
RIP
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RIP »

Tu GWS stavebnici už dělaj i jako EPO (resp. FOAM) stejnej materiál jako nový parkzoňácký formy třeba Bf-109.

Já mám samozřejmě ještě tu polyšovou, ale snad to nebude tak hrozný :-).
Jinak musím říct, že ten model od GWS je mimořádně super jsem strašně překvapenej výborný zbracování, ale co mě překvapilo i neuvěřitelně výborně technologicky řešený letadlo. Dobá ergonomie na provoz, rešený proudění vzduchu umístění serv, baterek atd. atd. Kdybych měl v ruce tu EPO verzi bez váhání bych to označil za nejlepší letadlo co se mě dostalo do rukou... (moje zkušenosti: Parkzone, FSK, LM-model)

Jediný co je tragédie je ta jejich distribuce - u nás prakticky není a s vyjímkou USA to je bída všude. Ve standartu je samozřejmě příšernej obal stavebnice a tragický tovární fotky modelu všude na netu. Takže se skutečně těžko zjišťuje, že to je mimořádně kvalitní stavebnice.
dvdmann

#18 Příspěvek od dvdmann »

ten motor co je součástí téměř všech stavebnic Thunder tiger tj. RIPPER OBL 2928/9 - má s ním někdo nějakou zkušenost popřípadě čím ho nahradit? Koukal jsem se po prodejcích u nás a nikdo ho nevede.
RIP
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od RIP »

Ten motor je na nic - hrozně slabej.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“