Nenažranost pražáků
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Štve mě na tom nepoměr zisků a ztrát.
1. Pražáci nesplnili podmínku - výstavba důstojného prostoru pro umístění díla.
2. Jestli Epopej v Práglu bude nebo ne, pražáci ani nepoznají. Jiných atrakcí pro turisty tam mají jak nas*áno, ekonomický efekt nevýznamný až zanedbatelný. Zato Moravskému Krumlovu seberou jedinou atrakci, ze které profitovalo město samo a dost drobných živnostníků okolo. Hospodští a majitelé penzionů okolo teď můžou zabalit živnost a jít si stoupnout na pracák, protože jim tam vůbec nic nezbylo.
Mám z toho smutnej pocit, tak jak píše Arda se mi vybavuje jediný výraz - nenažranost.
1. Pražáci nesplnili podmínku - výstavba důstojného prostoru pro umístění díla.
2. Jestli Epopej v Práglu bude nebo ne, pražáci ani nepoznají. Jiných atrakcí pro turisty tam mají jak nas*áno, ekonomický efekt nevýznamný až zanedbatelný. Zato Moravskému Krumlovu seberou jedinou atrakci, ze které profitovalo město samo a dost drobných živnostníků okolo. Hospodští a majitelé penzionů okolo teď můžou zabalit živnost a jít si stoupnout na pracák, protože jim tam vůbec nic nezbylo.
Mám z toho smutnej pocit, tak jak píše Arda se mi vybavuje jediný výraz - nenažranost.
OK2WY
Co, kdybyste se přestali hádat a poslali to všechno k nám do Letohradu, když už to u nás maloval...
Navíc je to od nás na Moravu kousek
EDIT: jinak souhlasím s Ardou a spol - měla by zůstat v Krumlově. Aspoň tam má důstojné podmínky.
EDIT: jinak souhlasím s Ardou a spol - měla by zůstat v Krumlově. Aspoň tam má důstojné podmínky.
Naposledy upravil(a) Speedy dne čtv 07.10.2010 13:08, celkem upraveno 1 x.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Epopej se mi sice moc nelíbí, ale zajdu se na Epopej znova podívat.
Ale až bude v Praze.
Doporučuji přečíst Ústavu ČR, speciálně článek 13.
Ale až bude v Praze.
Doporučuji přečíst Ústavu ČR, speciálně článek 13.
Naposledy upravil(a) TomasC dne čtv 07.10.2010 13:06, celkem upraveno 1 x.
Hele Ardo co ti sere v hlave?
RIKAT HAJZLI PRAZACI ....
zamet si pred sebou, uprimne je mi jedno ze bude Epopej v Praze
mimochodem k "nam" z historickyho hlediska mela dorazit uz pred desitkama let, jeste za komancu, byla zapujcena, dokud se neudela pro ni novy vystavni pavilon, nebo dustojna prezentace, jednalo se i o vystaveni ve veletrzaku atp... stalo se jen to co se nevyhnutelne stat melo a o cem bylo jasno uz pred desitkama let ...
pravda nesouhlasim ze pro ni nebylo vytvoreno zvlastni misto pro presentaci ... ale neverim ze by se ztratila dyt vetsina del
umeleckejch z cely republiky je a vzdy byla v Praze ...
logika veci jsou tu nejvetsi galerie a muzea ... ?
a ztracej se tady veci vic nez jinde po republice ?
Pravda kdo se dostal do archivu tak tam to je nekdy vesely
ale dela se proto hodne, v Praze je nejvic penez takze nejvetsi sance ochranit, ted nemyslim epopej, vadi mi ze se z too stava politickej tah
ale hazet kvuli tomu do jendoho pytle vsechny prazaky mi prijde ubohy ...
az pojedu zase po Hradci a potkam mistni ridice co jezdej jak kokoti
tak sem budu psat hajzli Hradecky ? nebo nejvic volovin po prazskejch silnicich delaj
A/ ridici BMW,sluzebnich Ochcávek a Pasáků
(tim se nechci dotknout svetlejch vyjimek ale kdo po praze jezdi
mi da za pravdu, muj dobrej kamarad ma taky BMW a druhej sluzebni Ochcevku ale ty radim mezi vyjimky ...)
B/ mlady frajirci
C/ mimoprazsky
myslis si ze to ze Epopej se stehuje k nam rozhodli normalni prazaci ?
trochu se sklidni ....
Milan
RIKAT HAJZLI PRAZACI ....
zamet si pred sebou, uprimne je mi jedno ze bude Epopej v Praze
mimochodem k "nam" z historickyho hlediska mela dorazit uz pred desitkama let, jeste za komancu, byla zapujcena, dokud se neudela pro ni novy vystavni pavilon, nebo dustojna prezentace, jednalo se i o vystaveni ve veletrzaku atp... stalo se jen to co se nevyhnutelne stat melo a o cem bylo jasno uz pred desitkama let ...
pravda nesouhlasim ze pro ni nebylo vytvoreno zvlastni misto pro presentaci ... ale neverim ze by se ztratila dyt vetsina del
umeleckejch z cely republiky je a vzdy byla v Praze ...
logika veci jsou tu nejvetsi galerie a muzea ... ?
a ztracej se tady veci vic nez jinde po republice ?
Pravda kdo se dostal do archivu tak tam to je nekdy vesely
ale dela se proto hodne, v Praze je nejvic penez takze nejvetsi sance ochranit, ted nemyslim epopej, vadi mi ze se z too stava politickej tah
ale hazet kvuli tomu do jendoho pytle vsechny prazaky mi prijde ubohy ...
az pojedu zase po Hradci a potkam mistni ridice co jezdej jak kokoti
tak sem budu psat hajzli Hradecky ? nebo nejvic volovin po prazskejch silnicich delaj
A/ ridici BMW,sluzebnich Ochcávek a Pasáků
(tim se nechci dotknout svetlejch vyjimek ale kdo po praze jezdi
mi da za pravdu, muj dobrej kamarad ma taky BMW a druhej sluzebni Ochcevku ale ty radim mezi vyjimky ...)
B/ mlady frajirci
C/ mimoprazsky
myslis si ze to ze Epopej se stehuje k nam rozhodli normalni prazaci ?
trochu se sklidni ....
Milan
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
JirkaA píše:TomasC píše:Doporučuji přečíst Ústavu ČR, speciálně článek 13.
To, že je Praha hlavní město, nějakým způsobem určuje, že tam mají být všechny pamětihodnosti?? Kdypak si cajzlíci přijedete pro Špilberk i s Petrovem??
A gratis dostanou cejl
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Blurcak píše:JirkaA píše:TomasC píše:Doporučuji přečíst Ústavu ČR, speciálně článek 13.
To, že je Praha hlavní město, nějakým způsobem určuje, že tam mají být všechny pamětihodnosti?? Kdypak si cajzlíci přijedete pro Špilberk i s Petrovem??
A gratis dostanou cejl)))
Nojo, Macochu jim chtěl Metrostav udělat na Letné ale magistrát to nějak nepochopil, museli to zaházet.. Tak teď potřebujou tu epopej..
OK2WY