Výběr vysilače

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Peppy »

No ja som tiez prechadzal z OPTICa a Aurora ma jednu nenahraditelnu vyhodu a to ze ergonomicky sa drzi tak dobre ako OPTICa kniple su take iste velke, dlhe, maju taky isty rozsah... co futaba mala totalne iny....

ja co som pozeral SW tak mne sa zda HITEC lepsi lebo mas velku obrazovku a dotykovy display tak mas secko hezky pokope a co som pozeral videa futaby tak je tam par veci ktore sa mi u HITECu zdaju logickejsie vyriesne... ale na futaba sa mi paci ze sa da dat taka velka obrazovka zo stopkami.

A podla mna najviac primacov ma SPEKTRUM
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
JMalik

#17 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:...............A podla mna najviac primacov ma SPEKTRUM

Ještě jednou si přečti jeho požadavky, finanční částku kterou chce investovat a ber jeden TX za druhým a nakonec ti zůstane ta Futaba s Aurorou. Co, proč, který z těch dvou jsem už napsal.
Bora

#18 Příspěvek od Bora »

Ahoj Lapras,pokud chceš koupit kvalitní soupravu tak si kup Futabu.Byla,je a bude to značka která je vždy krok vepředu před ostatními.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Peppy »

Bora píše:Ahoj Lapras,pokud chceš koupit kvalitní soupravu tak si kup Futabu.Byla,je a bude to značka která je vždy krok vepředu před ostatními.

:lol: :lol: :lol: ... vasilko by ti vedel k tomuto napisat

Preco potom nema terajsi fenomen menom TELEMETRIA??
A tiez ako si si mohol precitat tuna niekde na RCmanii tak pri 8FG ked si si dal novsi FW tak sa ti poprehadzovali veci v modely ako napr: reverzy,mixy atd. co je myslim velke fopá lebo nwm ci si kazdy pozera kazdy model a kontroluje secky veci pred kazdym letom a po upgrade.... takze aj uzasna futaba si niekedy spravi z uzivatelov BETA-testerov :wink:
Naposledy upravil(a) Peppy dne pát 12.11.2010 0:54, celkem upraveno 2 x.
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Honelix »

Peppy píše:...ja co som pozeral SW tak mne sa zda HITEC lepsi lebo mas velku obrazovku a dotykovy display tak mas secko hezky pokope...

O dotykovem display radsi neluvim... dalsi pi...na bez ktere se obejdeme, ba lepe kdyz tam neni. Brzo to odejde stejne jako jiny dotykace.
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Peppy »

Honelix píše:
Peppy píše:...ja co som pozeral SW tak mne sa zda HITEC lepsi lebo mas velku obrazovku a dotykovy display tak mas secko hezky pokope...

O dotykovem display radsi neluvim... dalsi pi...na bez ktere se obejdeme, ba lepe kdyz tam neni. Brzo to odejde stejne jako jiny dotykace.

Tak potom preco ho ma futaba vo svojej vlajkovej lodi??

A tak ista p*covina su vybracie u DX8, kere su podla mna totalne zbytocne a este koli nim cukaju serva
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:
Peppy píše:...............A podla mna najviac primacov ma SPEKTRUM

Ještě jednou si přečti jeho požadavky, finanční částku kterou chce investovat a ber jeden TX za druhým a nakonec ti zůstane ta Futaba s Aurorou. Co, proč, který z těch dvou jsem už napsal.

Ja som myslel ze si napisal ze najlepsi vyber ma futaba, ty si napisal ze lepsi.... zle som precital... tak to ano, LEPSI vyber RX ma fujtabla ale NAJvacsi ma SPEKTRUM....

A sak DX7cka s dakym 7 kanalom sa este vopcha do 10.000 ne??
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Honelix »

Peppy píše:
Honelix píše:

A tak ista p*covina su vybracie u DX8, kere su podla mna totalne zbytocne a este koli nim cukaju serva

Vyzdvihoval jsem zde snad FX-40 ? Nejak jsem si nevsiml... tam to mimo jine taky povazuju za zbytecnost stejne jako vibrace u DX8... to mas pravdu, ale to, ze dotykac na vysilac je uplne k ho... Za tim si stojim...
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
JMalik

#24 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:
...A sak DX7cka s dakym 7 kanalom sa este vopcha do 10.000 ne??

No tak zase od začátku: :lol:
DX7 je o dost horší než Futaba a Aurora, 7 kanálů je málo, když měl předtím Optika a mění ho.....................

(jinak ohledně těch dotekových displejů, vibrací.... a TX plně souhlasím s Honelixem. Tlačítkem, točítkem apod. jde menu obsluhovat jednoznačně, displej musíš pozorovat co jsi zmáčkl a ještě to občas namáčkneš jinde. Vibromotor dá do zařízení s potenciometrama a mechanickýma čudlama jenom Trotl)
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Peppy »

Honelix píše:
Peppy píše:
Honelix píše:

Vyzdvihoval jsem zde snad FX-40 ? Nejak jsem si nevsiml... tam to mimo jine taky povazuju za zbytecnost stejne jako vibrace u DX8... to mas pravdu, ale to, ze dotykac na vysilac je uplne k ho... Za tim si stojim...

Este raz pre teba... si hovoril ze dotykac je nahovno... a ja sa pytam tak potom preco ho ma futaba vo svojej vajkovej lodi, ked je futaba taka uzasna??

Ked raz skusis nebudes chciet inu ( myslim vysielacku s dotykovym :lol: )
Naposledy upravil(a) Peppy dne pát 12.11.2010 1:00, celkem upraveno 1 x.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:displej musíš pozorovat co jsi zmáčkl a ještě to občas namáčkneš jinde. Vibromotor dá do zařízení s potenciometrama a mechanickýma čudlama jenom Trotl)

A ty snad mas nacvicene ze 2x tlacitko dolava, raz hore, enter, 3 sekundy drzat atd?? Ja nie :wink:

A tie vybracie suhlasim... kravina dat do takeho zariadenia ako je vysielacka kde nemas ako telefon... posere sa nevadi... tuto ti moze spadnut lietadlo za x-tisic ked sa ti daco odvybruje... ale asi to maju dako premakane aby sa to nestalo....

Sak nebojte... zajtra sem nakukne vasilko a budete mat na kazdy argument proti SPEKTRUMu dvoj stranovy text, mozno aj s grafmy :D
JMalik

#27 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:
JMalik píše:displej musíš pozorovat co jsi zmáčkl a ještě to občas namáčkneš jinde. Vibromotor dá do zařízení s potenciometrama a mechanickýma čudlama jenom Trotl)

A ty snad mas nacvicene ze 2x tlacitko dolava, raz hore, enter, 3 sekundy drzat atd?? Ja nie :wink: .............

Možná na to nemám ten správný názor, ale u takových věcí radši mačkám tlačítka, nebo točím točítkem, protože to se dá celkem přirozeně v té velikosti obsluhovat. Na velikost dotykového displeje vysílačky to prstem občas dáváš vedle a brát si k tomu na letišti jako další pomůcku ty šťourátka mi připadá trochu ujeté.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Lukash »

JMalik píše:Možná na to nemám ten správný názor, ale u takových věcí radši mačkám tlačítka, nebo točím točítkem, protože to se dá celkem přirozeně v té velikosti obsluhovat. Na velikost dotykového displeje vysílačky to prstem občas dáváš vedle a brát si k tomu na letišti jako další pomůcku ty šťourátka mi připadá trochu ujeté.

To už je na preferencích toho kterého uživatele. Za sebe říkám, že na tlačítka v Auroře nepotřebuješ stylus. Pohodlně mačkáš cokoliv, ještě se mi nestalo, že bych se přemáčkl. A i kdyby, stejně to používáš jen při programování a tam by to přemáčknutí nebylo tak kruciální.
Dotykový display je fajn, myslím, že je to celkově daleko intuitivnější než tlačítka. A rychlejší.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:
Peppy píše:

A ty snad mas nacvicene ze 2x tlacitko dolava, raz hore, enter, 3 sekundy drzat atd?? Ja nie :wink: .............

Možná na to nemám ten správný názor, ale u takových věcí radši mačkám tlačítka, nebo točím točítkem, protože to se dá celkem přirozeně v té velikosti obsluhovat. Na velikost dotykového displeje vysílačky to prstem občas dáváš vedle a brát si k tomu na letišti jako další pomůcku ty šťourátka mi připadá trochu ujeté.

Tak zase nejsu taky debili aby dali dake tlacitka huste naseba... jedine pri pisani nazvu modelu mas celu klavesnicu a tam je dobre mat uzsie prsty alebo daco uzsie ( mne to po chvili islo pohode ) ale zase nechodim na letisko si zakladat novy model :lol: :wink: a doma je to pohode
Drop

#30 Příspěvek od Drop »

JMalik píše:Drope,
ocitoval jsi to celé, ale proč jsi nic nenapsal. :lol:
(už to tam je, jsi rychlý jako blesk)

No to jen tak, opakování je matka moudrosti, někdo to potřebuje přečíst 2 x aby to pochopil :lol: :lol: :lol:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“