MaxKin píše:Mě to připadá už někdy jako záměrný provokace - promiň ale fakt.
Návštěva od dopraváků
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
pokud přijdou policajti za tebou domů- a ke všemu dopraváci,tak to nebývá kvůli přestupku,ale velkýmu problému tvých blízkých,takže pokud za Ardou byli opravdu služebně asi to moc k smíchu nebude.
A nebo má smysl pro hodně černej humor...
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
kasssy píše:pokud přijdou policajti za tebou domů- a ke všemu dopraváci,tak to nebývá kvůli přestupku,ale velkýmu problému tvých blízkých,takže pokud za Ardou byli opravdu služebně asi to moc k smíchu nebude.
Pokud je to tak jak píšeš (bohužel vím o čem to je a nikomu to nepřeji) a není to humor
Pokud se stalo něco závažného (nehoda, vážné zranění), tak se s tím normální člověk nebude takhle chlubit na netu.
Za mým kamarádem jednou takhle přišli, jestli ví, kde má auto. On na to, že jasně, že před barákem.
Nakonec bylo v lese roztřískaný, protože si ho někdo v noci "vypůjčil" a protože kamarád byl na 12hodinovce, tak si toho ráno po šichtě utahanej ani nevšiml.
Za mým kamarádem jednou takhle přišli, jestli ví, kde má auto. On na to, že jasně, že před barákem.
Nakonec bylo v lese roztřískaný, protože si ho někdo v noci "vypůjčil" a protože kamarád byl na 12hodinovce, tak si toho ráno po šichtě utahanej ani nevšiml.
arda1 píše:Děkuji -mě by to totiž nikdo neuvěřil.......galéra píše:Ano,žádali lopatu a šterk pod kola)))
su svědek![]()
![]()
Ešte mi vysvetli, ako sa i podarilo zastaviť premávku. Ak by som dal na aute výstraźné blinkre a začal zpomaĺovať, tak deveť z desiatich vodičov ťa obehne a šlapne na plyn.... a ten desiaty to napáli zozadu do teba, keďže miesto cesty sleduje SMS na mobile....
http://lubo111.rajce.idnes.cz