Kluci.
Nejde přiřadit přepínače k DR, nejdou provázat zpětně stejné mixy, dokonce nejdou promixovat všechny kanály se všemi, ale jen některé s některými a to jen někdy, v záležitosti na použitých přednastavených mixech. Zkuste si třeba promixovat křidélko (CH1) na GEAR (CH5) co to "udělá"
Pokud se použijí pouze CUSTOM mixy, funguje to podstatně líp, jenže na to jich je tam zase zoufale málo.
Možná bych vás trošku "schladil"

Podle mého názoru, který nikomu nevnucuji, není T9x PRIMÁRNĚ rádio určené k pípání složitých mixů a programování, s přiřazováním přepínačů kanálům, ovládáním složitých křídel, letových režimů atd., ale rádio PRIMÁRNĚ určené pro nějakého toho ES, EGE, Floater-Jeta, EPO ASW28, kde můžeme použít standardní skvěle nastavitelné mixy, s třešničkou na dortě v podobě jakžtakž provozovatelného středně mechanizovaného křídla, no a značně omezeným extrémem pro nadšence v podobě složitého křídla. A určitě to křídlo nemá mít 4m, nebo nemá lítat 150 km/h...
Buďme realisti a i přes přes všechny "vnady" T9x respektujme její limity a nechtějme víc a víc a víc, když na to prostě nemá, ANI NA TO NENÍ URČENA...
S alt. FW se nám otevírá nový svět možností rádia, ale i nový svět rizik!
Nové buildy nevycházejí každých pár dnů pro nic za nic...
Stůjme nohama na zemi...
A k tomu MiniCoradu, tam bych byl já osobně už VELMI na vážkách... Protože to MiniCorado co jsem si já jednou zkoušel byl pěkně ostrý projektil, co rval vzduch na kusy když se zrychlujíc drápal kolmo nahoru, citlivý na každé dýchnutí na knipl... Samozřejmě je rozdíl jestli s tím budete lítat někde na kotárech nebo mezi matřskou školkou a jeslema, ale nevím nevím. Vaše volba...