Turnigy 9x hardware, opensource TX

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od RolloThomassi »

zdzd píše:O rozhodnutí moderátora se nediskutuje, může to být důvodem k vyloučení z fóra. Viz pravidla.

Asi si to pleteš s pravidly na ludvahobby . Tady nic o moderátorech není.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... pic&t=3472

Zato je tam bod 8 : Držte sa témy, v ktorej odpovedáte.

Tak buď tak hodný , dělej k čemu tvá funkce slouží a zmoderuj to tu tak , aby zmizelo všechno co se netýká HW a SW Turnigy X9 , včetně tohoto a tvých příspěvků .

díky
Rollo
Zhovadilost do diskusí přinášejí dvě skupiny lidí: Fanatičtí zastánci či odpůrci jedno čeho a ti, kteří záměrně nebo z neschopnosti nerozumí psanému textu a diskutují s něčím, co autor neřekl, takže výsledkem je "argument", odvozený vadnou logik
LV
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od LV »

Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Abu
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Abu »

Precti si laskave ta spravna skutecna pravidla pro cele toto forum, ty jsou tady - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=26940
Treba takovy bod 3. Mozna te pak napadne se ZDZD omluvit. Ale mozna taky ne.....
:(
A mimochodem, tady jsme v sekci "Ostatni", ktera slouzi k reseni vsemoznych nezaraditelnych veci.... Elektronika je nekde jinde (ale ani tam se polovina lidi neni schopna drzet tematu).

Prijde mi komicke, jak se kazdou chvili nekdo dozaduje zasahu moderatora, ale kdyz k nemu pak dojde, tak hned fnuka, ze mu nekdo smazal prispevek. Ono si bohuzel spousta lidi mysli, ze zasah moderatora znamena "smaz prispevky mych oponentu a na moje a mych kamosu ani nesahni".
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od RolloThomassi »

Pořád tam vidím bod 6 , ale nevidím tam vyjimku pro moderátory.

Hej , hoši , mě totiž přijde takové laborování s T9X velmi zajímavé , dalo by se to využít i pro nemodelářské aplikace , kde vysílač nebude řízen páčkama , ale přímo vestavěným procesorem. Jenže takhle se o tom nic nedozvím i přes to , že je tu možná spousta lidí , kteří umí a znají.

Ale možná to tu tak má být .
Naposledy upravil(a) RolloThomassi dne pát 07.01.2011 16:33, celkem upraveno 1 x.
Zhovadilost do diskusí přinášejí dvě skupiny lidí: Fanatičtí zastánci či odpůrci jedno čeho a ti, kteří záměrně nebo z neschopnosti nerozumí psanému textu a diskutují s něčím, co autor neřekl, takže výsledkem je "argument", odvozený vadnou logik
LV
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od LV »

RolloThomassi píše:Pořád tam vidím bod 6 , ale nevidím tam vyjimku pro moderátory.

Hej , hoši , mě totiž přijde takové laborování s T9X velmi zajímavé , dalo by se to využít i pro nemodelářské aplikace , kde vysílač nebude řízen páčkama , ale procesorem. Jenže takhle se o tom nic nedozvím i přes to , že je tu možná spousta lidí , kteří umí a znají.

Pravidlo #03
Slovo administrátora/moderátora serveru Rcmania.cz je konečné - jakákoliv veřejná diskuze o jeho rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud si přece jen chcete stěžovat, tam tak učiňte pouze pomocí SZ.
Je to marné, marné, marné
Doplnil by som
Pravidlo #10
Majitelia a sympatizanti Turnigy T9X sú mimo (pravidiel)
www.elektromodely.sk
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RolloThomassi »

Jo a ještě k těm oponentům - název vlákna já vidím takhle :
" Hej , borci , pojďme se rýpat v T9X a zdokonalit ji jak jen nejvíc dokážeme"

a ne : " tož , pokusil bych se trochu poladit T9X , máte proti tomu něco ? "

Chápu , že dobrá oponentura je : " nene , tenhle řádek ti to zacyklí , musíš na to od lesa "
Ale něco jako : " vůbec do teho nerypejte, co kdyby se něco pokazilo ! " neni oponetura , to je pindání
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RolloThomassi »

LV píše:
RolloThomassi píše:Pořád tam vidím bod 6 , ale nevidím tam vyjimku pro moderátory.

Pravidlo #03
Slovo administrátora/moderátora serveru Rcmania.cz je konečné - jakákoliv veřejná diskuze o jeho rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud si přece jen chcete stěžovat, tam tak učiňte pouze pomocí SZ.

Já nediskutuju o rozhodnutí moderátora. Já upozorňuji ostatní moderátory na to , že téma je HW a SW T9X . Vůbec mi nevadí , co kdo smazal, spíš co kdo zbytečně napsal. Ale dostal jsem informaci , že po prvním pročištění zbyly 3 příspěvky k věci a že doopravdy něco vyvíjet jsou schopní asi tři lidé. Takže jsem pochopil , že toto téma přitahuje plkaly bez ohledu na to , zda jsou , neo nejsou moderátory.
Ti tři si hravě vystačí s mailem , nebo MSN a my ostatní se nic nedozvíme . ;-)
LV
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od LV »

RolloThomassi píše:
zdzd píše:O rozhodnutí moderátora se nediskutuje, může to být důvodem k vyloučení z fóra. Viz pravidla.

:lol: :lol: :lol:
www.elektromodely.sk
Abu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Abu »

RolloThomassi píše:Hej , hoši , mě totiž přijde takové laborování s T9X velmi zajímavé , dalo by se to využít i pro nemodelářské aplikace , kde vysílač nebude řízen páčkama , ale procesorem.

Na to ale vubec neni zadna T9x potreba. Proste vezmes nejaky 2.4G vysilacovy modul (Duplex, Assan, FrSky,...) a pripojis ho primo k pocitaci, ktery generuje ridici signal. Strkat do cesty jeste dalsi procesor v nejake vysilacce je jenom komplikace, proste totalni nesmysl.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Drondys

#25 Příspěvek od Drondys »

Hrabosh píše:O Tx9 silně uvažuju, protože mě láká právě možnost upravit si ten SW. Mechanické provedení je podle toho, co jsem četl, celkem OK, takže to považuju za variantu č.1

Akorát trochu pohledat informace o alternativním firmware a o hardware - nemáte někod tip? :-)

Spoustu informací k tomu najdeš viz odkaz.
http://ok-rimr.com/cs/jak-na-to/turnigy-t9x

a odkazy na další weby s informacemi k tomu najdeš v tématu viz další odkaz
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=34629
JMalik

#26 Příspěvek od JMalik »

RolloThomassi píše:
.............mě totiž přijde takové laborování s T9X velmi zajímavé , dalo by se to využít i pro nemodelářské aplikace , kde vysílač nebude řízen páčkama , ale přímo vestavěným procesorem. Jenže takhle se o tom nic nedozvími přes to , že je tu možná spousta lidí , kteří umí a znají.

Ano, tak by to tady mělo skutečně být. Pokud se o tom chceš něco dozvědět, tak je šance v téma Smetiště. Stejně tak, pokud potřebuješ zkonzultovat něco o foto - video technice, autech.....
Jinak by se ostatní téma měly zabývat modelařinou a nečekám, že by o tom měl admin a moderátoři jinou představu.
JMalik

#27 Příspěvek od JMalik »

RolloThomassi píše:

Zato je tam bod 8 : Držte sa témy, v ktorej odpovedáte.

Tak buď tak hodný , dělej k čemu tvá funkce slouží a zmoderuj to tu tak , aby zmizelo všechno co se netýká HW a SW Turnigy X9 , včetně tohoto a tvých příspěvků .

díky
Rollo

O pár příspěvků dál:
".......Já nediskutuju o rozhodnutí moderátora. Já upozorňuji ostatní moderátory na to , že......"

Špatná paměť :?:
patrikxxx

#28 Příspěvek od patrikxxx »

Abu píše:Ono si bohuzel spousta lidi mysli, ze zasah moderatora znamena "smaz prispevky mych oponentu a na moje a mych kamosu ani nesahni".

Když už mazat tak ty příspěvky, které odporují pravidlům a hlavně "padni komu padni", ale ve skutečnosti je to bohužel jinak. I když některé příspěvky odporují pravidlům, nejsou mazány jen proto, že jejich autoři jsou kámoši, známí nebo oblíbenci některého z moderátorů nebo admina, zatímco jiným, kteří toto privilegium nemají, se tvrdě maže.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lukash »

arda reloaded?
StrycAlois

#30 Příspěvek od StrycAlois »

patrikxxx píše:Když už mazat tak ty příspěvky, které odporují pravidlům a hlavně "padni komu padni", ale ve skutečnosti je to bohužel jinak. I když některé příspěvky odporují pravidlům, nejsou mazány jen proto, že jejich autoři jsou kámoši, známí nebo oblíbenci některého z moderátorů nebo admina, zatímco jiným, kteří toto privilegium nemají, se tvrdě maže.

Mám tutéž zkušenost.
A není to poznatek jen z posledních dnů. Poprvé, kdy nebylo možné si to nevšimnout to bylo při jednom diskusním konfliktu na jaře. Konkrétně začátkem května.
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“