error414 píše:projizdim HK a je to tak jak rikas. vahove se ti to teda vyplati
Jeste k te vaze. na HK si strasne radi par g navic pridaji. Myslim ze to bude jeste o neco malo lehci
- no o prachy jde taky, co si budem nalhávat, ale jde hlavně o váhu - vím co dělá váha s vrtulníkem po přechodu z rexe na protos - kdyby to ale nemělo být schůdné, tak šetřit na sobě nehodlám. Nanotechy jsou hodně tvrdé a po tom co napsal lefty doufám, že ani s tim tic.tocem to nebude tak strašné - dále lehčí helina a tím potřeba nižších otáček k stejnému projevu ušetří i namáhání dílů a protáhne jejich životnost a víš jaké mám zkušenosti s rexypsena píše:Tak napis, ze chces usetrit prachy
psena píše:Navíc se obavam, ze bys musel koupit novej motor, aspon 630KV a pri pouziti 17 pastorku mas 2100ot/m.
Chapal bych takovy reseni, kdybys mel kam pouzit ty 5S samostatne, ale to nemas.
krtek2k píše:Chápu , že chceš 10S a tady jen hledáš někoho, kdo ti to pochválí.
Já v roztáhlým logu lítal 10S abych dolítal zásoby, až pak došly přešel jsem na 12S a je to rozdíl k lepšímu.
Vychází mi , že při stejný hmotnosti baterky a stejným C, je ve dvanáctičlánku víc kumulovaný kapacity , než v desetičlánku , čili
= větší kroutící moment , delší doba letu, menší proud = menší záhul pro baterky = delší jejich životnost.
Místo 12S lítat 10S nepřináší žádný plusy, možná v pořizovací ceně, ale jen málo a v celkový ceně nic významnýho.
Za sebe ti přemýšlet o desetičlánku zakazuju!
lefty píše:To je blbost, Kv už je vysoké i tak, naopak bych KV pro 12s v daném převodovém poměru malinko snížil . .