Nástřik pruhů na lakovaný povrch křídla ...

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
veka1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od veka1 »

Celeron píše:
veka1 píše:
Na zložitější obrysy a větší plochy používám průhlednou folii Oramask o šířce 600mm + krepovku a noviny na zakrytí zbylé plochy :

vyskusaj,uvidis.... :wink:

pozdravuje

veka1

Peter, na noviny bacha, pokud jsou cerstvy, tak se obcas obtisknou. :)
Proste barvou jeste smrdici nebrat. Jirka

Jo ,jo , stará věc, ... používám důkladně vyzráté tisky , staré i několitk let. :lol:

veka1
veka1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od veka1 »

Boro píše:Pasky vyskusam,dik za tip.A to mas farbu podobanu od kiahni?(nestovic):-)))

.. to víš , občas mi něco ukápne ,... tož jsem to musel nějak zamaskovat. :wink:
Ale řešili jsme okraje a ty jsou ostré, nepodtečené, že... :lol:

pozdravuje

veka1
JMalik

#18 Příspěvek od JMalik »

veka1 píše:
Boro píše:....S hustou farbou ostre okraje,priatelu,neirituj ma....:-)))vyskusaj,uvidis....

pozdravuje

B.

no táák...nezlob Jiřího :lol: ... riedka barva ( dvojzložkový polyuretan) ostré okraje, bez válečku , nastriekané veľkou pištolou , podívaj sa :

Chlapci, když to budu stříkat PPG, nebo něčím podobným, tak to budu dělat jinak než mu doporučuji (a kdyby tím stříkal, tak je zbytečné cokoliv doporučovat, protože už bude všechno vědět :wink: )
Tazatel ale napsal:
mám potvrzeno že na ten lak jde použít bez obav autoemail ...
čím maskovat nástřik aby to nepodteklo ?
Takže až bude stříkat ten autoemail, tak bych si dal super pozor, aby to nepodteklo
:wink:
Odpovědět

Zpět na „Dílna“