Míra 66 píše:No,ja tomu dost dobře nerozumím,píšeš na kniplu plynu,jak tam vlastně poznáš kde je neutrál?Tam přeci neutrál není nebo jo?
píše na křidélkách, tam je pružina
RiMr píše:Nedá se to překalibrovat?
Vidím, že jsem si zbytečně dělal hlavu z odchylky 0,2% na jiném rádiu.
Když mixéristi lítají s 2% ...
coro píše:RiMr píše:Nedá se to překalibrovat?
Vidím, že jsem si zbytečně dělal hlavu z odchylky 0,2% na jiném rádiu.
Když mixéristi lítají s 2% ...
Presne takto to vnímam aj ja..
Ale ak ide o stabilnú odchýlku a nemení sa podľa teploty/vetra/náhodou, tak to by stačilo znovu prebehnúť kalibráciu - ak to je na tom type rádia nejak možné.
Na Futabu som tuším niekde videl návod...
A čo robia maximálne hodnoty? Je tam rozsah -98 až 102 ?
To by stačilo posunúť poťák naspäť tak ako bol pri kalibrácii a nejak zafixovať......
JMalik píše:RiMr píše:No a co to je tedy za hodnotu?
Jaký je rozsah střed - max. výchylka?
(Reagoval jsem na hodnoty Futaby FX 30, tam to není v procentech)
BittyM píše:Tak mi to nedalo a zasel jsem do prodejny k peckovi, kde jsem to koupil, s dotazem jestli se s tim da neco delat. Na pockani mi zkalibrovali potaky a uz je to temer ok. Sem tam mi to spadne na -1% ale jinak drzi na nule. Akorat mi tim o 1% snizil maximalku a minimalku na kniplu plynu. Ale pry ma spektrum toleranci +-5%. Tak pry kdyby se mi to i tak nelibilo, muzou to poslat do servisu spektrum. Ale vzhledem jaky maj vsichni zkusenosti to necham bejt.
Míra 66 píše:No,ja sem něco podobného měl u EVO-9,v jednom směru mě tam skákalo 1-2% tak sem povolil poták jen lehce a velice jemným pootočením spíše jen takovím ťuknutím v požadovaném směru jsem tam dostal 0%.Udělal sem něco špatně?
TomasC píše:...
Jinak to vyjádření je SUPER.