To mi povidej, zrovna dnes jsem koupil nakou prisernou N95. Normalne litam na N100 ale dosel a tohle bylo pri ceste na letiste. Jenze na tu N95 ku jsem se malem utrapil pri startu, prechody nic moc a pri letu mi to na volnobeh chciplo. Doma se to opakovalo. Tak jsem dojel pro N100 a jako kdyz utne, vse v poradku. Jinak na tu N95 nesla ani motorovka pila.
Takze zaver je, v jisty pumpe (a mozna v cely siti toho jmena) netankovat Jirka
Po 4 měsících, jak jsem v listopadu odložil Saito FG-14 s nádrží plnou benzinu, tak normálně naskočilo a jede bez problémů. Benzin běžný N95 u OMV a olej do motorových pil Stihl.
do modelu rozhodne ne, pokud je to smes kde je prevazne benzin, da se to vyjezdit v benzinaku, sam sem jezdil na tohle s jaguarem obsah 3.6 ale redil jsem to jeste aby to nebylo tolik poznat za mnou ...kazdou chvili nejkay nas zakaznik natankuje jine palivo, tak zadarmo neber to...ted uz mam ale naftu tak tam uz to neliju
Klasickej diesel snese dost, strejda má ZX TD (jasně,není to TDI)
A krmí ho slunečnicovým olejem kterej kupuje v akci:-)))) A v poho. Dokonce říká,že motor klape kultivovaněji. Možná ten olej vymezí vůle na čerpadle a jde líp:-))
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
Jo, atmosferickej Pazout 405 jezdil na cokoliv od fritaku pres slunecnici az po kerosin do proudaku. Blby je, ze to policajti cuchometricky poznaj. A byl problem ho nafintit na naftu kdyz se slo na emise. Vetsinou se to resilo par litry denaturaku, pak motor na kourivost prosel. Jirka
Podobnou směs, asi 30l jsem kdysi dostal zadarmo a jezdil jsem na to celý prázdniny se svou Jawou 350, ale musim říct že ani jí se to moc nelíbilo... už bych to neudělal.. na druhou stranu peníze nebyly tak jsem byl rád že jezdím zadarmo.
Do leteckýho motoru ani náhodou.