Vybirani vypalneho statem

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Avenger »

To je jasnej signál, že veškerá díla mám předplacená a mohu je tak libovolně a bez omezení kopírovat a šířit a to zcela s čistým svědomím.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od HERRI »

Avenger píše:To je jasnej signál, že veškerá díla mám předplacená a mohu je tak libovolně a bez omezení kopírovat a šířit a to zcela s čistým svědomím.

ano - k tomuto směřujeme
sopta
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od sopta »

Taky myslím, že kdyby prostě řekli, zatížili jsme to daní jako benzín nebo cigarety... bude to o něco dražší... hmmm co nadělám, prostě to tak bude a zkousnu to. Ale když řeknou, že se to platí ose, za autorský práva, tak to sorry... Teď za naše nápady budem platit jiný??? :roll:

Jenže to je škoda slov - ti poslanci a senátoři nám naslouchali, jen když chtěli hlasy. Teď už jsou tam a my jsme jim u šípku... Natož, aby zatlačili na osu..

Ale politiku sem nemá cenu tahat, tohle je fórum o lepších věcech...
bunga

#19 Příspěvek od bunga »

Ano, mate pravdu, mate momentalne predplacenu hudbu i filmy, takze myslim, ze nakonec ostrouhaj a poplatky se jeste zvetsi, aby nam Zagorka mohla jezdit v novym auticku...
s3030150

#20 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 17:37, celkem upraveno 2 x.
iX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od iX »

:D Tak!Tak! :D A Tudíž - Ať žije DCčko 8), BitComet :D, EMule :P, uTorrent :lol: .....
:wink: :idea: :lol: :lol: :lol: :) :D :D :arrow:
EGE Pro, Potensky Junior [ztracen-nalezen-zničen], PicooZ :-) , stary rozbity A1, maly rozbity házedlo;
ve výstavbě akrobatický elektrovětroň.
bunga

#22 Příspěvek od bunga »

iX píše::D Tak!Tak! :D A Tudíž - Ať žije DCčko 8), BitComet :D, EMule :P, uTorrent :lol: .....
:wink: :idea: :lol: :lol: :lol: :) :D :D :arrow:

muzes stahovat, nesmis sdilet, na to bacha :!:
ALIEN

#23 Příspěvek od ALIEN »

jste trochu mimo....rozhodne to neznamena,ze ted muzete delat kopie ceho chcete v libovolnym mnozstvi..... :lol: mam to tady rozepisovat?Nebo si ten zakon prectete kazdej poctive sam ,ale kompletne....?
bunga

#24 Příspěvek od bunga »

ALIEN píše:jste trochu mimo....rozhodne to neznamena,ze ted muzete delat kopie ceho chcete v libovolnym mnozstvi..... :lol: mam to tady rozepisovat?Nebo si ten zakon prectete kazdej poctive sam ,ale kompletne....?

proc by ne? Ted platim statu preventivne za to, ze jsem u nej zlodej, tak nez abych to kradl, tak at si to platim na mediich atd. Dobre, proc ne. Ale v okamziku, kdy si koupim original tak to trochu ztraci smysl, platim za jednu vec dvakrat, nemluve o dvojim zdaneni
ALIEN

#25 Příspěvek od ALIEN »

:roll: to je na dlouho.......
bunga

#26 Příspěvek od bunga »

ALIEN píše::roll: to je na dlouho.......

tak se rozepis klidne na SZ, ja jsem si na 100% jisty, ze stahovani hudby pro vlastni potrebu je legalni. Bylo i pred timto, ted je jeste vice posveceno.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od HERRI »

ALIEN píše:jste trochu mimo....rozhodne to neznamena,ze ted muzete delat kopie ceho chcete v libovolnym mnozstvi..... :lol: mam to tady rozepisovat?Nebo si ten zakon prectete kazdej poctive sam ,ale kompletne....?

zakon sem prosim te netahej - vsichni delali padelky, delaj a delat budou - akotat ted budou mit lidi o 5 korun cistejsi svedomi :lol:
ALIEN

#28 Příspěvek od ALIEN »

HERRI píše:

zakon sem prosim te netahej - vsichni delali padelky, delaj a delat budou - akotat ted budou mit lidi o 5 korun cistejsi svedomi :lol:

Oukej,takhle je to asi presny :lol:
VitezslavRais

Autrský poplatek

#29 Příspěvek od VitezslavRais »

Pořád se tady řeší stahování filmů, videí atd.
Já vytvořím na svém počítači (ze kterého platím poplatek) cosi - například projektovou dokumentaci. Fajn, mám na ni autorské právo. Jsem přeci autor. Zákazníkovi ji vytisknu, vypálím na cédéčko (upozorňuji že pouze svoje vlastní dílo) a musím zaplatit ? Dobrý né ? Někdo dostane prachy za to, že já jsem něco vypracoval a eventualně uložil na nějaké médium. To nemá chybu. Jen tak dál. Ještě že není poplatek za psací stroje a pásku do nich.
MadMack

#30 Příspěvek od MadMack »

A co u OSVC minimalni danovy zaklad? To je stejna situace - stat naznal, ze vsichni OSVC jsou vlastne podvodnici, takze vsem naparil minimalni danovy zaklad. Takze pokud clovek vydela za rok cistyho 50 tisic, dani 108 tisic. A pokud se dozaduje nejakych socialnich davek - treba pridavek na dite - je na nej nahlizeno, ze vydelal 108 tisic!!!
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“