Externí baterie pro mobil?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
zdzd

#16 Příspěvek od zdzd »

RiMr píše:Tak vidím že jsem zase objevil Ameriku :D :D
Příběh mého života... :D

http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&start=17

No jo, k čemu myslíš, že je tento pack 2P2S noťasových lipolek? :wink:

K tomu spínaný UBEC s mikro USB, pic ho do Garmina a o celodenní brouzdání po keškách je postaráno.
Loner

#17 Příspěvek od Loner »

a co nejaky solarni dobijedlo? odpada potreba to nabijet tj. porad to resit.

http://new.e-conrad.cz/solarni-nabijeck ... xes_show=1
rakos
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od rakos »

to javabuh
- no to máš taky pravdu, takže asi nejjednodušší bude tam "schovat" někam mobil a napojit ho na ext. dobíjení, a pak ani nemusí být baterka ještě mimo, stačí tak ten týden-dva, co se sama udrží v chodu.

Jasně že pokud to budou profi-zloději, tak je to o něčem jinym, a nepočítám, že pokud by se auto nenašlo do pár dnů, že by se ještě někdy našlo, takže to je právě pro těch prvních pár dní...

Jinak auto taky neni žádný dělo,koupil sem si na starý kolena Peugeot 307 combi, pět let starej, dosud sem dojížděl všelijaký starý plečky.
Tak proč tam nedat alespoň takovouhle jakous takous pastičku na zloděje. Mám to rok, a už dvakrát vykradený,jednou za 35 litru a jednou jen okno. No zatim zustalo vždy na místě :?

Tak dík za odpovědi... :)
Pavelg
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pavelg »

Ještě bych přidal maličkost. Něco podobného jsem teď bastlil na GPS MIO a pořád mi to nechtělo nabíjet, až jsem dal originální kabel a už to běželo. Mají spojený datový a +, když jsem tam dal standartní kabel, tak to ta mrška poznala a nechtěla se nabíjet :-( Tak pozor na to.
Pavel
googie
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od googie »

Chalani ja nechcem rypat, ale ked som riesil tento problem (Samsung Galaxy S), kupil som si normalne dalsie tri baterky, ktore nosim v penazenke nabite.

Bohuzial uz mam tiez ten Android prirasteny k ruke a bez nehlo sa nejdem ani vys...

Iny problem je pri I-phone, kde sa sudruh Jobs rozhodol, ze nie je spravne, aby sa dala bateria vyberat. Kolega si preto kupil malu skladnu prenosnu solarnu nabijacku a za 2-3 hodiny ho nabity
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Pajik_CZ

#21 Příspěvek od Pajik_CZ »

neodpustim si OT - baterka natvrdo vestavěná do telefonu je konstrukční nesmysl č.1 . Baterky degradujou, a nemožnost ji vyměnit je pro mě nesnesitelná...
zase jen na zemi...
FlyBear

#22 Příspěvek od FlyBear »

Baterky sice degradujou, ale dnes už né tak rychle, jako ty zmiňované telefony.

Vždyť každý chce nový model hned, jakmile vyjde na trh - u té nejmenované značky se v den uvedení dokonce stojí noční fronty :D
Takže zrovna tyhle telefony bývají zpravidla majitelem vyměněny za nový model daleko dřív, než výrazně zdegraduje jejich baterka. A pak je naproto logické, že se výrobce s řešením výměnných baterek ani neobtěžuje...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“