HSP rally vs. 4WD Short Course Truck z HC
Ja se ale neptam, jestli je tam maji uvedene, ale jestli jsou schopni je dodat vcas
Ne vzdycky se ti bude chtit cekat, nez dil dojde. Pokud dojde do tydne, ok. Pokud do 14 dnu, uz je to otrava.
Posledni auto jsem pred mesicem a pul prodal. Ted sonduju, co koupim noveho
V HK se vyskytuju spis vyjimecne, byt odtamtud pochazim. Kdyz uz, tak tam ted spis beru nejaky ero.
Ale domluvit se klidne muzem, v Pardubkach jsem taky trosku jezdil, nekde u vody, par tras pro BMX tam bylo, prasny, skokanky... (nemyslim tu oplocenou u mostu).
Posledni auto jsem pred mesicem a pul prodal. Ted sonduju, co koupim noveho
Ale domluvit se klidne muzem, v Pardubkach jsem taky trosku jezdil, nekde u vody, par tras pro BMX tam bylo, prasny, skokanky... (nemyslim tu oplocenou u mostu).
scarabeus píše:Ja se ale neptam, jestli je tam maji uvedene, ale jestli jsou schopni je dodat vcasNe vzdycky se ti bude chtit cekat, nez dil dojde. Pokud dojde do tydne, ok. Pokud do 14 dnu, uz je to otrava.
....
Z mé skušenosti plyne, že rychlost záleží na dvou věcech. Tu první ovlivníš-druh dopravy-obecně čím dražší tím rychlejší. Tu druhou věc moc neovlivníš - platba DPH-CLO. Nejsem pražák, abych mohl jezdit na vyclívací poštu. Nechal jsem se zastupovat poštou.
Zásilku můžeš mit v Praze již třetí den po objednání, ale na vyclívací poště se může zdržet i týden.Já
Shrnuto, je to vždycky votrava, čekat na věci ne-EU států.
PS: pokud by jsi chtěl auto z HK vidět, můžeme se domluvit přes SZ.