JuraS. píše:pro takové jako jsem já, co se ještě ani jednou nezúčastnil, bych uvítal kdybych někde na tom fóru našel odkaz na to kde se to vůbec pořádá, mapu příjezdu, hodiny od - do..a podobné základní věci..a bych to nemusel složitě hledat tak by to mělo být rovnou v hlavičce stránky...a stránky nemusí být zrovna grafická orgie co mi do compu natahá tuny dat...
Bohužel na stránkách Obra to není asi dostatečně popsané (současný stav), na původních stránkách MK Lipence ta mapka je, ale není aktualizovaná. Někde jsem poslední stav na mapce viděl, ale za boha nemůžu teď najít. Takže aspoň slovně. Jedeš ven z Prahy po Strakonické silnici. Před Zbraslaví, za mostem přes Berounku je pletená křižovatka (odbočky na Pražský okruh atd.) Tu projedeš rovně a pár set metrů za ní je výjezd označený "Lipence". Hned za odbočkou je křižovatka se silnicí vedoucí ze Zbraslavi. Na této křižovatce odbočíš vpravo (pozor na spoustu cyklistů) a pár stovek metrů dál, za zatáčkou, je odbočka na "Velkotržnici Lipence". Po levé straně máš bývalý statek, teď předělaný na nóbl golfový klub. Jedeš pořád po asfaltu (cyklisti !!) a potom po levé straně máš Velkotržnici Lipence, po pravé straně pak je cvičná golfová louka s boudami a cedulí "Golfová škola Alexe Čejky" nebo tak nějak. Před vjezdem do té školy je odbočka vpravo - polní cesta, se zákazem vjezdu motorových vozidel. Ten zákaz budeš ignorovat (je povolen vjezd na akce a pro členy klubu) a jedeš asi 700m, směrem jako zpátky ku Praze. Za zatáčkou (bude označeno) je odbočka vlevo a branka v drátěném plotu. Tam budou pořadatelé a budou vybírat. Kousek cesty mezi poli (tak 100m) a je tam letiště. Ta startovací dráha se musí objet zprava (budou hlídat pořadatelé, aby nedošlo ke srážce s modelem) a další tě navedou na parkoviště. Dřív se dalo taky přijet polní cestou podle Berounky, ale ta je va stále horším stavu a není v silách klubu ji pořád spravovat. Já tohle stihnu z Krče za 15 - 20 minut. Za odbočkou ze Strakonické by měly být šipky k letišti (Lip. Obr). Organizovaný program v sobotu 10 - 18 hodin, v neděli 10 - 15.