Byl jsem uloven v cca10m nad zemí (komu uletěl?)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Byl jsem uloven v cca10m nad zemí (komu uletěl?)
Šel jsem lítat minulé úterý s novou LiPolkou ve vysílači. Byl už hodně pokročilý večer a najednou koukám, že okolo modelu se něco placatí - a on netopýr. Fakt na mne zkoušel manévry. Vypadalo to srandovně - jako když motýl útočí na mnohem větší kopretinu. Tak jsem přidal plyn a ustoupal jsem ho (asi). Po chvíli se vrátím do těch míst - dost foukalo, takže to jinak ani nešlo - a ta "myš s perutěma" na mne vycválala zas. Prostě si hájil určité území. Měl jsem 120cm a éro se sklopkou a on byl menší než výškovka, takže jsem mu spíš nechtěl pocuchat fasádu. Když to tu čtu, tak jsem si na to vzpomněl. Ti ptáci (a létající myši) to naše létání berou fakt na vážno a na krev. Jen doufám, že nenatrefím na nějaký větší kalibr, který by mne sundal z oblohy.
Tohle se stavalo kamaradum s vetronem. Meli takovy vlastovky, asi metr a pul... Tenhle termin je urazil a prez zimu postavili 3 metrovky a maj klid... 
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
... no to je synergie myšlení. Mám už také objednané polotovary na motorizovaný větroň - něco pod 3m. To si ten "prcek" bude moct na křídle i odpočinout.sharkcom píše:Tohle se stavalo kamaradum s vetronem. Meli takovy vlastovky, asi metr a pul... Tenhle termin je urazil a prez zimu postavili 3 metrovky a maj klid...
Dejfak píše:Tak docela mazec!
Ted mi napsal kamarád který si byl zálétat z dvojplochem v Úhonicích.
Dravec ho napd a éro srazil k zemi kde ho začal trhat.
Ahoj, tak to se mi přihodilo dnes 7.10.2011 v 17,30 hod. Bohužel fotky nic moc, ale aspoň něco. Byl jsem uloven v cca10m nad zemí v přímém letu a než jsem se vzpamatoval, byl jsem na zemi.
Rád bych věděl, co je to za ,,datla". A měl rolničku na noze, takže asi uletěl nějakému sokolníkovi, hajzl...a vůbec se mne nebál. Doslova jsem ho musel odehnat, aby mi to éro nerozsápal.
Takže pozor! Nebezpečí nehrozí jen od rušení nebo vybitých baterek![]()
Uploaded with ImageShack.us
To bych bral jako čest
já sem loni zakombatil s vlaštovkou (nebo něčim podobnym, nepoznám) trénoval sem se zerem jen tak nějakou akrobačku na 1/2-1/3 plynu a najednou naferovku zezádu na mne nalít pták
tak sem lehce přidal plyn a šel do utažený zatáčky a on zase zamnou, tak sem přidal plyn naplno a hooodně utaženym lopasem za něj-ní, trochu sem ho, ale se vzdálenostní rezervou, prohnal a pak dolítal
ale přišlo mit o vysloveně vtipný jak si to na mne nastartoval a dobrej tréning na kombat :-d
ale pták už mne nechal
tak sem lehce přidal plyn a šel do utažený zatáčky a on zase zamnou, tak sem přidal plyn naplno a hooodně utaženym lopasem za něj-ní, trochu sem ho, ale se vzdálenostní rezervou, prohnal a pak dolítal
ale přišlo mit o vysloveně vtipný jak si to na mne nastartoval a dobrej tréning na kombat :-d
ale pták už mne nechal
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Lubor: Taky se kolem mě plácal netopýr, létal jsem už za šera s Tiger Mothem a přesně jak to popisuješ, tak měsíc dva zpátky... 
... můžeme se jenom modlit, aby na nás ten prcek příště neposlal staršího bráchu, nebo - nedej bože - tatínka ...RiMr píše:Lubor: Taky se kolem mě plácal netopýr, létal jsem už za šera s Tiger Mothem a přesně jak to popisuješ, tak měsíc dva zpátky...
Chlapi, vy chodíte lítat do míst, kde se vyskytuje divoká fauna - a nemáte s sebou brokovnici
Že se tu furt řeší jakýsi pták
Bum! A je pořešeno...

Že se tu furt řeší jakýsi pták
Bum! A je pořešeno...
no když já jsem na povinných střelbách na vojně vystřílel ze všech nejvíc munice, abych ten terč aspoň trochu poškodil.FlyBear píše:Chlapi, vy chodíte lítat do míst, kde se vyskytuje divoká fauna - a nemáte s sebou brokovnici![]()
Že se tu furt řeší jakýsi pták![]()
Bum! A je pořešeno...![]()
![]()
![]()
![]()
Létat chodím zcela neozbrojen, obyčejně mám plné ruce práce na páčkách, abych se těm potvůrkám vyhnul, než se zabývat ládováním kanónu ... ale možná něco časem vymyslím
A vůbec: od kdy létající medvědi používají brokovnice?
No jóóó, vypadlo mi písmenko
Brum! A je pořešeno
Co neuletí, bude k večeři 
Brum! A je pořešeno
Tak jest.FlyBear píše:... Co neuletí, bude k večeři
Kdo zaváhá nežere, nebo je sežrán.