RiMr píše:Já su ze Zlína - proč "42"?
..
Je to správně, několikrát jsem to ověřil....
Až na to že to zostrojili myši, nie ľudia.
A k Jeti - len aby to neskončilo Božím poselstvím.... (tiež z Průvodce).
Ak si to nečítal, máš domácu úlohu.
RiMr píše:Já su ze Zlína - proč "42"?
..
LV píše:Kuba78 píše:btw litr ecek neni zas tolik, pri soucasne situaci v eurozone je mozne ze az to bude na trhu tak to bude skoro jak litr ceskych
Vidím, že makroekonomika je tvoja silná stránka. Česká koruna je tak naviazaná na euro a trhy EU, že ak padne euro, tak stiahne aj korunu. Kam by asi po spevnení českej koruny smeroval český export? Do číny?
Genagen píše:rampa_mckvak píše:Ale, pokud to vezmu třeba jen u nás, a jako výchozí bod průměrnej plat, tak já jsem v podstatě chudák co žije od vejplaty k vejplatě a jinej má to co já nosím měšíčně domu, za hodinu "nic nedělání"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenze neni o tom, ze se nemas dobre, ale o zavisti, ze se jinej ma lip. A to je sakra rozdil.
rampa_mckvak píše:Ona ta závist funguje u každého z nás. A ne, že ne. Jenže čím jsem starší a starší, tak už dávno to není závist, ale vztek na řekněme na jisté nespravedlnosti v dnešní společnosti.
zdzd píše:rampa_mckvak píše:Ona ta závist funguje u každého z nás. A ne, že ne. Jenže čím jsem starší a starší, tak už dávno to není závist, ale vztek na řekněme na jisté nespravedlnosti v dnešní společnosti.
Za prvé: Nefunguje. Jsou i lidi, kteří takové kraviny neřeší.
Za druhé: Můžu tě ujistit, že jisté nespravedlnosti nejsou vlastní jen dnešní společnosti. Vždy byly, jsou a budou všude. Ať reálné, tak jen domnělé.
zdzd píše:Závist je velmi podobná emoce jako žárlivost. Pokud tím někdo trpí, má nějaký interní problém...
robotmz píše:Nie, každý zdravý človek by mal mať v sebe "istú" dávku žiarlivosti.
Sú to emocionálne záležitosti, ktorými sa ľudia odlišujú od zvierat...
... i keď aj tie dokážu niekedy "žiarliť"...