které z těchto dvou aut na hobby ježdění???

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
midiborec

Re: které z těchto dvou aut na hobby ježdění???

#16 Příspěvek od midiborec »

JA tam kupoval E-revo a nebyl probém objednal jsem si starou verzi a volal mi proc sem si neobjednal tu novou řikam že sem nevedel tak me objednal novou verzi a auto na druhý den bylo doma takže žádny problem.. Když potřebuješ urcitě poradí.
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
FlyBear

#17 Příspěvek od FlyBear »

darth.hokro píše:Elcar, je tuším oficiální dovozce Traxxas modelů.

Jestliže je tvoje tušení správné, pak je to ostuda Elcaru. Od oficiálního dovozce jakékoliv značky bych očekával jinou úroveň podpory té značky, než byl ten blábol-popisek u starýho Emaxxe. Oficální dovozce by snad měl mít v týmu někoho, kdo tu značku docela dobře zná a takovéhle kiksy si ohlídá. Prezentace značky na webu jejího oficiálního dovozce nesmí v žádném případě připomínat obývákového prodejce :evil: Prezentace má nově příchozího navnadit, nikoliv odradit :twisted:

darth.hokro píše:Nakupuji tam už delší dobu a zatím žádný problém. Dá se s něma výborně komunikovat a dokonce i operovat s cenou :) Je fakt že spousta informací tam mají zmatečných :)

Tak to je dobře :) To by znamenalo, že můj subjektivní úsudek učiněný jen na základě střetu s jejich webovou realitou nebyl správný - a že po obchodní stránce je to firma solidní. Zmrzla81 tedy nákupem u nich asi chybu neudělá :)

Zároveň to IMHO ukazuje, jak důležitá je dobrá prezentace...
zmrzla81

#18 Příspěvek od zmrzla81 »

Tak už ho mám doma, mazla.:-)

Jen je škoda, že je téměř úplně vybitá baterka.:-( Ale neva, dám to na tu "telefonní" nabíječku a počkám 48 hodin 8O 8O 8O

A co mě trošku překvapilo, tak je to, že manuál a veškerá dokumentace je v angličtině což ani tak nevadí, ale proč ho mám k modelu 5805 a ne k modelu 5803(kterej jsem kupoval a mám ho i na faktuře?)

Krabice to samé, k modelu 5805!!!!!
Auto je ale 5803 a vysílačka je 2,4 GHz

Asi nemám volat prodejci.:-)

A mohli by jste mi ještě poradit jakou nabíječku a baterky koupit????

Děkuju
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od darth.hokro »

Nabíječka se kupujuje dle finančních možností, někdo se snaží šetřit tak kupuje nejlevnější, třeba Equilibrum mini, či Raytronic C12, obé sou dostačující. Pokud máš možnoust nákupu v zahraničí, tak asi nějaká Acucell či jak sa to píše :) Ohledně baterky mrkni semka http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=1&id=198
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Auta“