Je určitý rozdíl mezi PlastiDipem a tak zvanou tekutou izolační páskou.
PlastiDip vytváří gumový povrch chránící proti vlhkosti a prachu, například. To je jeho primární použití. Naproti tomu tekutá izolační páska má svůj primární účel v elektrické izolaci! To jsou dvě rozdílné úlohy...
HPI E-Firestorm 1:10 RTR
Re: HPI E-Firestorm 1:10 RTR
Plastidip jsem pouzil na Mambu Max, a protoze sem nechtel nic riskovat, regl jsem pak ponoril do sklenice s vodou
Vse jelo jak ma, takze mohu jen doporucit. Hlavne dukladne, ale nepatlat moc na pasiv, pak dochazi k prehrivani.
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
darth.hokro píše:no vono obecně se stříďáky s vodou nemají moc rádivyjímku tvoří pár speciálně upravených od Traxxasu, co dávaj do modelů. Cena ovšem někde jinde. Pokud neplánuješ závody senzorovej nepotřebuješ. Bezsenzor až tak háklivej není. Regulátor si budeš muset zvodotěsnit sám, třebas plastidipem nebo podle tohohle http://www.forum.tamiyaforum.cz/viewtop ... 10&t=15438
super tím je věc vyřešena, ale jenom takový detail, ke kterému možná ani nedojde....doufám, nemáte zkušenost jak by to bylo s případnou reklamací, kdyby se něco pos**lo? Jde to sundat úplně, nebo tam zůstanou zbytky?
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
FlyBear píše:Já s kolegou používáme na desetinky ten Sidevinder od Castle Creations. Je to výborný regl, můžu doporučit. Používáme celé kombo, tedy Castle regl plus motor.
a jaký máš? Já se díval na kombo s motorem 4600kv, což by bylo asi nejvhodnější, s ohldem i na zábvodní použití, ale na jiných fórech měli zkušenost, že se regl hřeje, Nemáš takovou zkušenost? A ještě jedna věc nastavuješ regl přes castelink, nebo ne?
Já i kámoš máme ty Sidevindery v buginách a tam používáme kombo s motorem 5700kV.
V EMaxxovi mám Mambu Monster s motorem 2200kV.
Žádné přehřívání se neděje na žádném reglu ani motoru, které od Castlu máme.
S tou 4600 nemám ale vlastní zkušennost.
Regly nastavujeme přes CastleLink, je to pohodová práce
Pokud se to někomu přehřívá, doporučil bych zkontrolovat, je-li instalováno správné a pro danou aplikace vhodné zpřevodování.
V EMaxxovi mám Mambu Monster s motorem 2200kV.
Žádné přehřívání se neděje na žádném reglu ani motoru, které od Castlu máme.
S tou 4600 nemám ale vlastní zkušennost.
Regly nastavujeme přes CastleLink, je to pohodová práce
Pokud se to někomu přehřívá, doporučil bych zkontrolovat, je-li instalováno správné a pro danou aplikace vhodné zpřevodování.
Ad reklamace - poleptanim plastidipem nebo tekutou paskou samozrejme pravo na reklamaci samozrejme ZTRACIS.
-
vrkal
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáte na regulátory Dualsky(Track&FIELD) konkrétně XC550TF? nemá s nimi někdo praktickou zkušenost?
Ještě jsem se nerozhodl, mám takovou obavu, aby jsem nakonec nepřebral....
Ještě jsem se nerozhodl, mám takovou obavu, aby jsem nakonec nepřebral....