Quadrocopter BLADE mQX

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
buki

Re: Quadrocopter BLADE mQX

#16 Příspěvek od buki »

Co sleduji zahraniční fóra tak s tím ve větru lítají celkem v pohodě a moc si to pochvalují.Videjí je taky hodně.
buki

#17 Příspěvek od buki »

Tak jsem ho testnul a je to krásný relax. Poslouchá to jak hodinky a i normální vítr tomu moc nevadí. Jak na pomalý ploužení, tak je to i mrštná,rychlá mrška. Pokud vydrží motory bude to paráda.
raging

#18 Příspěvek od raging »

JJ,na životnost motorků jsem taky zvědav,ale co,pokud začnou slábnout,vyměním hned všechny,jen doufám,že to nebude často :P
buki

#19 Příspěvek od buki »

Jen se mi zdají cenově strašně přemrštěný.Kdyby to byl stříďák klidně připlatím, ale za takové prťavé plecháče.Hledám nějakou alternativu,nevíte o nějaké?
raging

#20 Příspěvek od raging »

http://www.benovoletadylka.cz/hlavni-mo ... p-552.html průměr motorku je 8,5 jen by se zřejmě musely vyměnit pastorky.
Pulec
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pulec »

Právě jsem si přivezl tento strojek a musím říct že paráda.Stabilní perfektně.Umí být i ostrý.Časem určitě pořídím velký Copter.Doporučuji.
Trex 500+BeastX-V3, Quadrocopter dj Naza M Lite konfig.X,SU 47 Berkut, Mentor MPX.Dx9i mod 2
buki

#22 Příspěvek od buki »

Tak jsem ho dnes konečně prubnul venku na ploše. Výkruty a lopasy lítá tak na průměru 1,5m. To mě celkem překvapilo, že na tak malém. Malinko pofukovalo, ale bylo mu to jedno. Moc krásná hračka na blbnutí.
Dík za info na motorek.
Pulec
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pulec »

Taky jsem to dnes poprvé prolít venku a je to fakt mazlík lítá to parádně.Myslel jasem že polétám a pošlu dál ale tohle si nějakou dobu rozhodně nechám.Časem bych něco silnějšího co říkáte na tohle máte někdo a jak to poslouchá?http://www.goodluckbuy.com/x525-v3-quadcoptor-friber-glass-folding-arf-set-kkmulticopter.html

ps: BLADE mQX zvedne malou md 80 kamerku ale je to na hraně
Trex 500+BeastX-V3, Quadrocopter dj Naza M Lite konfig.X,SU 47 Berkut, Mentor MPX.Dx9i mod 2
plnouparoubek

#24 Příspěvek od plnouparoubek »

Poradíte někdo, jak tuto věcičku správně nastavit na DX8? Astra model to v návodu neuvádí a marně jsem to hledal i na internetu. Někde jsem jen našel, že se to má nastavit jako Acro. S tím to funguje, ale při nastavení polovičních výchylek je to celý rozhozený a nedá se to vůbec ukormidlovat. Na plný výchylky je to zase moc ostrý na řízení a když se s tím jeden teprve učí, tak je to soustavně rozmáznutý na zdi.
raging

#25 Příspěvek od raging »

Může být,nebo v heli programu nastav v menu typ cykliky H1.Jestli se nedá uřídit zkus dát expa.Možná bude potřeba zreverzovat některý z kanálů.
buki

#26 Příspěvek od buki »

plnouparoubek píše:Poradíte někdo, jak tuto věcičku správně nastavit na DX8? Astra model to v návodu neuvádí a marně jsem to hledal i na internetu. Někde jsem jen našel, že se to má nastavit jako Acro. S tím to funguje, ale při nastavení polovičních výchylek je to celý rozhozený a nedá se to vůbec ukormidlovat. Na plný výchylky je to zase moc ostrý na řízení a když se s tím jeden teprve učí, tak je to soustavně rozmáznutý na zdi.

Co myslíš tím, že je to celý rozhozený. To je poměrně široký pojem.
Pulec
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Pulec »

Při binování páka plynu vlevo pro nastavení konfigurace do X
plnouparoubek

#28 Příspěvek od plnouparoubek »

Nastavil jsem expa a už to jde udržet ve visu a velmi opatrně udělám i kolečko v obýváku.
Co je to rozhozený? Rozhozený je to, že při nastavení menších výchylek (60 %) asi beží každý motor jinou rychlostí a místo plynulého odlepení od země, to rovnou udělá salto do nějaké strany.
Pulec
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pulec »

plnouparoubek píše:Nastavil jsem expa a už to jde udržet ve visu a velmi opatrně udělám i kolečko v obýváku.
Co je to rozhozený? Rozhozený je to, že při nastavení menších výchylek (60 %) asi beží každý motor jinou rychlostí a místo plynulého odlepení od země, to rovnou udělá salto do nějaké strany.

Lítal jsi už někdy z něčím?Já lítám vrtulníky a mám vše na 100% na dx 6i,akorád směrovku mám na 125% ta se mi zdála líná.Lítá to bohovsky.Odlepuje se to perfektně kolmo vzhůru,stabilita perfektní při přesném dorovnání to krásně visí chvíli samo úplně na místě.Expa nepoužívám na ničem pak se mi to zdá gumové.Každý má jiný vkus.
buki

#30 Příspěvek od buki »

Výchylky na odlepení nemají vliv.Než odlepíš zahejbej kniplama, chytnou se ti všechny motorky a budeš to mít jednodužší na start. Jinak ale není potřeba sahat na nic při vzletu. Gyro vše srovná hned jak má odezvu.A ta je až po odlepení.Né na stole a pod. Já mám výchylky co mi dovolí vysílačka.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“