Motor do EDF90 z HK - nebrat
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor do EDF90 z HK - nebrat
Ono výbrus a broušená hřídel je trochu něco jinýho srry!
Drondys píše:JMalik píše:Víš co bych Ti na to napsal já? Že cena plně odpovídá parametrům. Točí se to?
Točí!
Naštěstí ty nejsi HobbyKing. Na RC Groups jsem někde četl příspěvek, ve kterém pisatel popisoval případ kdy tam reklamoval kvůli ložiskům jiný podobný motor a v reklamaci uspěl. Takže úspěch reklamace nelze vyloučit a nedoporučoval bych v tomto ohledu předčasně házet flintu do žita ani obecně do budoucna.
Pokusím se Ti to tedy vysvětlit více polopaticky.
Ta hřídel má broušenou plošku v celé délce, aby to mohli bez potíží narvat do rotoru a neprotočilo se to. Ložiska mají jinou třídu přesnosti, odpovídající ceně motoru.
Celé je to v takových materiálech a výrobních tolerancích, aby bylo možné vůbec dodržet tu koncovou cenu.
Vasa vám to popsal naprosto jasně - je to motor, který má celkovou koncepcí tolik problémů, že je lepší to tam nedávat. Ty, a někteří další si myslíte, že číňan vyrábí dobré inrunery a tohle je jenom chyba jednoho kousku.
Takže moje doporučení?
Kupte si to , nandavejte to na EDF a reklamujte to.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Het je taky čína, a nedám na něj dopustit, jsou to výborný motory.
jinak já jsem napsal pouze mojí zkušenost s tímto motorem (jedním kusem) a vím že já si ho objednávat nebudu (a že jsem ho chtěl zkusit, pač vypadal fajn), jen jsem chtěl varovat případné zájemce, aby věděli co mají čekat, samozřejmě je možné že další bude ok, já to ale zkoušet nebudu, taky jsem tam měl vybrané jiné motory do edf že odzkouším a ted nevím, asi to pokoušet nebudu
jinak já jsem napsal pouze mojí zkušenost s tímto motorem (jedním kusem) a vím že já si ho objednávat nebudu (a že jsem ho chtěl zkusit, pač vypadal fajn), jen jsem chtěl varovat případné zájemce, aby věděli co mají čekat, samozřejmě je možné že další bude ok, já to ale zkoušet nebudu, taky jsem tam měl vybrané jiné motory do edf že odzkouším a ted nevím, asi to pokoušet nebudu
Vasa píše:Het je taky čína, a nedám na něj dopustit, jsou to výborný motory.........
Souhlasím.
Drondys ví velmi dobře, co jsem v tomto případě myslel tím "číňanem".
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik píše:Ty, a někteří další si myslíte, že číňan vyrábí dobré inrunery a tohle je jenom chyba jednoho kousku. Takže moje doporučení? Kupte si to , nandavejte to na EDF a reklamujte to.
S tímto naprosto souhlasím. Konečně dobré doporučení.
Drondys píše:JMalik píše:Ty, a někteří další si myslíte, že číňan vyrábí dobré inrunery a tohle je jenom chyba jednoho kousku. Takže moje doporučení? Kupte si to , nandavejte to na EDF a reklamujte to.
S tímto naprosto souhlasím. Konečně dobré doporučení.
Ano, pokud budu přehazovat peníze vidlemi z jedné hromady na druhou a pádlovat v tom, tak si to mohu dovolit.
Zatím si ale peníze vydělávám normálně prací tak se mi je nechce takhle rozhazovat.
JMalik píše:Ano, pokud budu přehazovat peníze vidlemi z jedné hromady na druhou a pádlovat v tom, tak si to mohu dovolit. Zatím si ale peníze vydělávám normálně prací tak se mi je nechce takhle rozhazovat.
Jak už bylo zmíněno byly tam i kladné ohlasy. Takže někdo si koupil, dostal dobrý kus a byl spokojen, ale máš pravdu $50 za motor to je na HobbyKingu příliš velký luxus a jsou tam i levnější motory. Takže kdo nemá na rozhazování a volí pouze mezi variantou buď nic nebo něco levnějšího, tak ten si pořídí něco levnějšího a třeba bude taktéž spokojen.
Drondys píše:Jak už bylo zmíněno byly tam i kladné ohlasy. Takže někdo si koupil, dostal dobrý kus a byl spokojen, ale máš pravdu $50 za motor to je na HobbyKingu příliš velký luxus a jsou tam i levnější motory. Takže kdo nemá na rozhazování a volí pouze mezi variantou buď nic nebo něco levnějšího, tak ten si pořídí něco levnějšího a třeba bude taktéž spokojen.
Ještě jednou si přečti název toho vlákna jak to Vasa pojmenoval a potom dál vyvíjej chytrosti jestli tenhle nebo jiný motor z HK do devadesátkového EDF.
Vasa se z téhle diskuse možná poučí a pokud příště něco negativního v souvislosti s motorama a EDF zjistí, tak si to nechá pro sebe, aby si to každý další chytrák zkusil za vlastní peníze, protože někteří si to jinak nezapamatují.
JMalik píše:Ještě jednou si přečti název toho vlákna jak to Vasa pojmenoval a potom dál vyvíjej chytrosti jestli tenhle nebo jiný motor z HK do devadesátkového EDF. Vasa se z téhle diskuse možná poučí a pokud příště něco negativního v souvislosti s motorama a EDF zjistí, tak si to nechá pro sebe, aby si to každý další chytrák zkusil za vlastní peníze, protože někteří si to jinak nezapamatují.
Až na to, že to plyne z testu jediného kusu a není jisté, že jiné kusy na tom nemohou být lépe než na tom byl zrovna ten jeden testovaný.
Drondys píše:Až na to, že to plyne z testu jediného kusu a není jisté, že jiné kusy na tom nemohou být lépe než na tom byl zrovna ten jeden testovaný.
O inrunerech z HK se tady už napsalo dost.
Kdyby jsi tenhle konkrétní typ motoru co popisuje Vasa viděl na vlastní oči (a měl nějaké zkušenosti s vysokootáčkovými motory!), tak je Ti to jasné na první pohled.
Při těch čínských tolerancích a zvoleném způsobu montáže rotoru ( na plošku podél hřídele), by Ti bylo jasné, že to nejde udělat vyvážené. Další věci už z toho jenom vyplývají.
Ale Ty máš skutečně představu, že ti, kteří podobné motory prodávají za minimálně dvojnásobné ceny jsou zločinci. Vasa tady chtěl některé chytrolíny upozornit, aby na devadesátkové dmychadlo nedávali tyhle šroty. Já bych navíc postupoval tak, že kdyby mi přišlo na reklamaci oddělané "VasaEDF" na kterém byl namontovaný tenhle vibrátor, tak bych se reklamujícímu jenom zasmál.