LED světla do RC auta

Všechno ostatní o modelářské i jiné elektronice.
Zpráva
Autor
Trinom

Re: LED světla do RC auta

#16 Příspěvek od Trinom »

proto, když něco vymýšlím, tak to navrhuju tak, abych komponenty mohl měnit, takže ve výsledku mi výměna (když už je nejhůř) trvá pět minut se vším všudy. Třeba u autíček jsou na LEDky perfektní držáčky. A když LEDka odejde, tak se povolí jeden šroubek a přeletujou packy (+ smršťovačka).
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
janek16

#17 Příspěvek od janek16 »

msob-> pěkný ale na mě moc složitý jsem rád že jsem to vůbec spíchl dohromady :D..

a mám ještě jeden dotaz... nějak nemůžu vymyslet jak to napojit na tu baterku, tak aby to bylo nějak hezky vyřešeno, baterku mám na mini konektor 1/18... za rady moc dík
kirisek95

#18 Příspěvek od kirisek95 »

přidám dotaz abych nezakládal nové vlákno...

Jak tam ty ledky mám přidělat, aby to svítilo když nic nedělám tak stále (to mě napadl volnej servokonektor nebo přímo z baterky) ale nevím, jak přidělám na plyn dopředu a na plyn dozadu :/ napadlo mě najít na reglu nějakej okruh, co je spínanej při jízdě vpřed a nějakej, co je při jízdě dozadu, ale to je dost komplikovaný, pak jsem si říkal, že Y kabel a napojit ledky na nějaký starý servo, který by je spínalo nebo máte nějakej jinej tip?

mám obyč setovku k himoto teoreticky 3 kanály, když si dodělám trimt nebo spínač na 3CH

na HK jsem našel toto
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Odpovědět

Zpět na „Obecná elektronika“