Tsisters píše:No a nebyl by lepší Mcpx než nějaký malý 4CH?
Tak to uz by som si radsej kupil nine eagles3d 180 ten blade je na pohlad hnus.
Tsisters píše:No a nebyl by lepší Mcpx než nějaký malý 4CH?
je to pristupe. Tiez som zacal so 450 tak, ze som predtym s nicim nelietal, ani s lietadlami. A bez priamej pomoci, sam, len s radami z fora a clankov z netu.Sander píše:Ja som tiez zaciatocnik a rc lietaniu sa venujem asi 3 mesiace, ale poviem ti ze zbytocne kupis toho rexa ked si do teraz s nicim inym nelietal lebo po par sekundach je na maderu, to mi ver a bude ta to set sakramensky mrziet....Zacni s malymi lacnejsimi 4-kanalmi a potom prejdi na 6-kanal, lebo ta tato zaluba financne zrujnuje viem o com vravim...
mosaic píše:Také vám přijde, že v simu s tím můžete dost solidně praštit při přistání a ono to prostě přistane a je v celku?? Ikdyž jsem ji nastavil co nejostřejí (přímo na tom modelu), tak je to pořád takové ...., je možné tohle někde ve Phoenixu nastavit přísněji?
Fenius píše:mosaic píše:Také vám přijde, že v simu s tím můžete dost solidně praštit při přistání a ono to prostě přistane a je v celku?? Ikdyž jsem ji nastavil co nejostřejí (přímo na tom modelu), tak je to pořád takové ...., je možné tohle někde ve Phoenixu nastavit přísněji?
Áno, Model - upraviť - podvozok - hbitosť.