F45 - Vše o tomto vrtulníčku
Re: F45 - motorky
Nezkoušel jste někdo jiný listí ? Na zahraničním fóru nějaké takové pokusy jsou uvedeny....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
...nepřipomíná to lehce některými díly Double Horse ?
...já už si tu píšu asi jen sám sobě....
tak si dám informaci...Na náš trh dorazila origoš kamera - Kamera MJX C4002.
Cena průměrně přes 700 Kč. Tak nevím...Plusem by bylo třeba zapínat ji na dálku.
Cena průměrně přes 700 Kč. Tak nevím...Plusem by bylo třeba zapínat ji na dálku.
Tak jsem se konečně dokopal k odlehčení flybaru(poradil kolega z modelářského fora).Závaží 4g a mam i odzkoušeno
. Vrtulník má rychlejší reakce ,zmenšily se setrvačné síly,chová se čitelněji.Měl jsem obavy,že se zhorší stabilita,ale kupodivu je stabilní dál.
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
vlkodlak píše:...já už si tu píšu asi jen sám sobě....![]()
Jj origo kamerka dobrý,ale napájená je předpokládám z vrtulníku,takže ti bude baštit baterku a hlavně ji jinde nepoužiješ(motorka ,kolo a pod).Spíš bych šel cestou MD80 nebo tu co mam já..
vlkodlak píše:Nezkoušel jste někdo jiný listí ? Na zahraničním fóru nějaké takové pokusy jsou uvedeny....
Listy by mohly bý podobný Esky HB V1, V2, tj. i Walkera #4 / UFLY.
F-45 má odlišně řešené uchycení listů v úponech než většina vrtulníků.Origo listy mají díru 6mm a nedají se přitáhnout(vyřešil jsem podložkama 0,2mm).Kdyby se vyvrtala 6stka díra do jiných listů,možná by se hodně zeslabily a to bych určitě neriskoval.Největší posun v tomhle vrtulníku bude určo stříďák a na ten se chystám teď
.
I E HB V2 má podobnou díru, nemám tu p¨řesný měřidlo, ale min. 5 mm tam bude.Dáva píše:F-45 má odlišně řešené uchycení listů v úponech než většina vrtulníků.Origo listy mají díru 6mm .
Hm to jsem nevěděl,pak by to určitě nějak šlo.Jak jsou na tom listy HB s odolností?Lítáš origo listy?Je potřeba nové dovažovat?Jsi mě nasadil brouka do hlavy.
Kamerka bude "papat" málo, na výdrži AKU se to ani nepozná.
A nemusel bych řešit uchycení. Vím, jde to i s jinou......
Objednány jsou stejně dva nové AKU a konečně jedna Acuccel 6.
Děkuji tímto zaměstnavateli za "jeho proud" při celodenním nabijení
, stejně tak za letové prostory na odpoledne. Šéf snad nelítá - jinak asi letím já....
A nemusel bych řešit uchycení. Vím, jde to i s jinou......
Objednány jsou stejně dva nové AKU a konečně jedna Acuccel 6.
Děkuji tímto zaměstnavateli za "jeho proud" při celodenním nabijení
Dáva píše:Hm to jsem nevěděl,pak by to určitě nějak šlo.Jak jsou na tom listy HB s odolností?Lítáš origo listy?Je potřeba nové dovažovat?Jsi mě nasadil brouka do hlavy.
Origo listy jsem rychle zavrhl - tvarová nestálost, únavový ohyby -> vibrace.
O něco těžší Xtreme jsou vcelku dobrý.
Ještě mám dřevěný potažený bílým plastem, ale ty jsem nezkoušel. Mají v kořeni hliníkový futro s konusem, nevím, jak by šly na F-45.
Ok dík za info pošpekuluju nad tim
.Možná budou nepatrně kratší,ale to by nemělo vadit.Až bude stříďák,tak ty origo by se počítám musely stejně zkrátit.
Dáva píše:Možná budou nepatrně kratší,...
Origo HB V1,V2 = 240 mm
Xtreme HB V2 = 235 mm
Dřevěné bílé: = 246 mm
Měřeno od středu díry po nejvzdálenější bod na listu.
Super díky kolego
.Já jsem naměřil 245mm.Sakra ty xtreme by se mi líbily...asi je vyzkoušim.
Dáva píše:Super díky kolego.Já jsem naměřil 245mm.Sakra ty xtreme by se mi líbily...asi je vyzkoušim.
Origo F-45 mají nějakou nevýhodu?
.