SEBART - TURNIGY ??? - JE TO BEZPEČNÉ

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
JMalik

Re: SEBART - TURNIGY ??? - JE TO BEZPEČNÉ

#16 Příspěvek od JMalik »

Do velkého letadla bych nedával nejlevnější čínu, protože to nestojí za to riziko. Nejde ani moc o bezpečnost, ale o to, že pokud se u půlkilového motoru Turnigy odloupne magnet, tak je z toho letadla většinou šrot. Může se to stát i u Škorpíka, Axi, Dualsky....., ale ta šance je menší než u Turnigy :wink:
Dá se to dát třeba do Lazy Bee. Ale i tam jsem měl Axi, abych nemusel řešit problémy. Když nám to potom náš pětiletý Kvído půjčil na noční soutěž na Sobínku, tak jsme to vyhráli mimo jiné i proto, že celý pohon měl vyšší účinnost než Turnigy.
Můžu osadit EPPéčko nejlevnější čínou. Většinou to upadne bez nějakých větších škod. Ale proč bych to dělal. Chci létat a ne servisovat ten šrot.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
mike97
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od mike97 »

Mně serva a ostatní věci z HK ještě nezklamaly. Za to kvalitní značková serva mi už odešla. Jinak rádio bych čínské nekoupil, například t9x. Měl jsem hk-t6a a potom jsem přešel na graupner mx-12 HoTT.

Zase z Hobbykingu objednávám jen ověřenou elektroniku - motory sk3, které jsou podle rimra špičky na HK. Spíše beru dražší serva a jiné věci, které mají 5 hvězdiček a jsou odzkoušené.

Co se dá koupit zde za xxx peněz, tak tam je ta věc stejná za nepatrnou částku..
Naposledy upravil(a) mike97 dne pon 14.05.2012 17:07, celkem upraveno 1 x.
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jyrry »

Kdyby nekomu neodolatelne chybelo probehle pokracovani, je to tady - viewtopic.php?f=22&t=48822
jyrry.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“