Tak já nevím - Aviatická pouť - u mne to navozuje už z názvu akci týkající se letadel. pokud budu chtít vidět bojovou pozemní techniku - pojedu třeba na Bahna. Já bohužel trpím chronickým onemocnění, které se nazývá LETADLA

. Jediný lék na tuhle chorobu jsou v dávká určených mojí peněženkou a počtem akcí letecké dny, které odnáším bolestí zad, smutkem na duši co nepřiletělo a co nelítalo. Potom dojem, že mne o něco pořadatel okradl, protože tam není co avizoval. Přesto na tyto akce musím chodit, protože modelařina mne neléčí dostatečně. Těším se na každou jako blázen, doufám, že mi vyjde čas a ostatní subjektiva. Ale kua proč mám poslouchat kecy o dobíjení "zraněného" saniťáka, když na obloze lítá Spit

, proč musí řvát dobová muzika ( a to jsem zvukař a nějaký dB mne nerozhodí ) tak, že neslyším motor z P-51

. A až budu chtít jít na komedii nebo parodii něčeho co má připomínat pohnuté období naší vlasti nebo celého světa, tak nepůjdu na letiště

. Jako doprovodný program beru - ale DOPROVODNÝ a ne jako hlavní. Někdo tu už psal - doprovodný program, kde překážely letadla - naprostý souhlas. Škoda, mohl jsem někde pěkně polítat a třeba i něco rozbít ... ale nebyl bych zklamanej jako třeba z Modelhouby ....

No nic, budu jezdit do Němec, za stejný peníz, bez blbý muziky a třeba tam budou annoncovaný letadla stát aspoň všechny. Německy se domluvím ale aspoň nebudu všechno komentátorovi rozumět. Paní hudební režisérce a mistru zvuku radím jedno - učit se učit se a učit se, komentátorovi - nekecat blbosti a chovat se jako komentátor, a organizátorům - zkuste příště na Aviatický pouti dát letadla jako hlavní.
Fuj to jsem se vykecal, ale nešlo to jinak
Letu zdar!