jestli to myslis s litanim vazne jako ze se ti to fakt libi a bavi te to..ne ze si koupis vrtulnik a bude se ti na nej ve finale doma prasit..
ale dobry je aspon podle me...podle vetsiny to dobry neni...ale kup si MCpx o tom se tu pise tuny...spousty tipu triku na nejakje upravy a podobne..
ja mel stejny prani jako ty..mozna sem byl ochotnej vic investovat..ale to uz je pak jenom otazka priorit proste mas tenhle konicek tak do nej dou ty penize...tak to je...taky sem chtel jako ty velekj vrtulnik na ven aby byl dobre videt v dali a nemusel sem mit stroj se kterym se lita super akrobacie...
vsichni tady odrazovali za celou dobu sem mel jenom double horse 9116...a akorad sem do nej sypal prachy za motory serva a vsechno co odchazelo po desitkach minut mozna stovek vterin jenom ve vzduchu...proste shit co nic nevydrzel strasne podradny materialy...nelital jak chces...
po nekolika proctenejch strankach sem koupil Mcpx na nem sem se nauil ovladat kolektiv...strasne me to chytlo protoze to je uplne neco jinyho nez si zazil dosud ty...ridi se porad je zivej leti kam chces na kam chce on nebo slaoubounkej vitr..vitr a silnejsi vitr uz vadi a je znat ale porad se dalitat kdyz uz to umis..ale na hovno..strasny turbulence...
a potom co se naucis s kolektivem nebo budes litat na simulatoru dlouho tak uzrcite koupis 450 nebo 500 zalezi jenom na tobe jaky a co si vyberes..
rozhodne pocitej...
pokud mas 15 tisic nebo ji mit budes behem pul roku zmizej s tim pocitej
to koupis MCpx..
k tom uvysilacku..se setovou nelitej pokud to beres vazne...prides o dost..
k tomu vice baterek vice minut zabavy...
nabijecku
kovovou desku cykliky
nejaky nahradni dily....
vyresit podvozek..kterje nic nevydrzi..
mam Mcpx uplne zbastleny..upnu fotku pokud bude zajem

ale perfektni strojecek..MINI micro strojecek...ale perfektni..mam ho fakt rad..
po chvili ti prestane stacit stejnosmernej moturek..
upgrade na stridak
jakmile ho budes krotit tak ja budes chtit..je cas na 450 nebo 500 klidne 600

ale nejlevnejsi je 450
nemusis delat presne tohle..to co sem udelal ja...
ale mcpx je dobra volba dobrej vozembouch...kdyz se ucis tak padat budes stopro..a jak zacnes s prevracenim na zada a mirnou akrobacii..padas i kdyz umis uz dobre litat...

je to tak
ja bych treba nechtel poprve vzlitnout se 450...byla by to dost skoda...
protoze by spadla hned..pisu sem takovej roman protoze sem se rozhod pro MINI Protose a dneska sem s nim zalit prvnich 8 baterek...a sem z toho nadsenej naprosto v euforii ze nemuzu spat protoze chci litat a mel bych jit spat abych moh rano litat a ne spat ale je to mazec proste perfektni..
a zadna srazka se zemi..proste perfektni stroj jenom vrele doporucuju..jenom porizovaci cena asi takovejch 14k podle toho co si kdo vybere...
tak sand si to vubec prectes protoze to je tak dlouhy ze ja bych to asi ani necet

a rozhodnes se pro nejakou 450 potom co se naucis s mcpx..ikdyz spousta lidi rekne ze je lepsi a snazsi se ucit se 450 ale stejne..padu se nevyhnes a ten je drahej...je jasny ze se padu nevyhnu ani ja treba pozejtri nebo za tejden..zejtra jeste ne

jeste chci litat

..
ale pri uceni..sem padal asi tak 10 padu na baterku...
votloukanek prezil i bazen..hrdinsky sem se pro nej rozbeh a skocil do bazenu s vysilackou na krku

nastesti v tom paraku vsechno vyschnlo a fungovalo..
zaverem jestli heli vazne...tak si rekni ze je to tvuj konicek...jedna z priorit..a dou toho prachy..