Já razím metodu - nelepší kabel = žádnej kabel
Snažím se aby to nebyl už ani oštěp - zmenšuju na velikost šípu s využitím technologie "z jiného oboru "
BOSS8 píše:Hele ani ne.
Já razím metodu - nelepší kabel = žádnej kabel. Nový trup stavím metodou nejlehčí materiál je - žádný materiál.
Snažím se aby to nebyl už ani oštěp - zmenšuju na velikost šípu s využitím technologie "z jiného oboru "
hawk62 píše:vcera jsem v GESu v Myslikovce koupil luxusni kabelaz - prumer temer 2mm medene jemne lanko se silikonovym kondomem super lehke,
hawk62 píše:kope píše:ty vruty, kterými to máš upevněné, jsou jenom v nějakém smrkovém/bukovém špalíčku nebo tam máš vlepenou matku?
na aretaci hlavice pouzivam montazni sroubky od cinskych sers HXT900 - do hlavice udelam diry s malinko vetsim prumerem nez je vnejsi prumer sroubku a spevnim okraje ridkym styrem, do protikusu tedy roury uvnitr vyvrtam dirku odpovidajici vnitrnimu prumeru zavitu /odokozne/ a sroubkem pak proriznu zavit, vysroubuji, zavit okapnu ridkym styrem a po zaschnuti opet proriznu sroubkem - tim vytvorim matici... totez muzes udelat do smrku ci jineho materialu, tvrde styro uspesne supluje matici
DAF píše:V minulosti se objevovaly fámy, že někteří jedinci, snad po vzoru velkých letadel, plní křídla plynem. Místo dusíku však měli používat helium![]()
hawk62 píše:to Luzr:
Mirku jednoduchy dotaz .. jak mas zajisteny motor emax 2822 proti vykloznuti ze zadni montaze? Samozrejme myslim jestli jinak nez zalepenim cerviku ...
hawk62 píše:jj to me taky napadlo, ten kriz se da vice dotahnout, a jeste prosim na 2822 mas 12x8 prop ?