Majko

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Zpráva
Autor
Kissman
Kontaktovat uživatele:

Re: Majko

#16 Příspěvek od Kissman »

dokken píše:Majko? nevíte někdo co nám chce zakladatel vlákna sdělit? Zřejmě dá práci udělat nějakou smysluplnou recenzi, nebo byla zámyslem příchuť tajemna a nechat se přemlouvat a prosit o drobky informací.
Prni prispevek ti nestaci?
Milan Nes píše:Zdravím,

překvapuje mne že tu nemá svůj vlastní chlívek, určitě snad nejsem jediný uživatel tady.

Já sem z něj velmi nadšený, je to parádní skladné letadlo a i velmi rekreační pilot jako já co termiku neumí s ním parádně točí ...

tak jen jaké zkušenosti s ním máte vy atp ...

přokládám jeden z dnešních logů
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Milan Nes »

dokken píše:Majko? nevíte někdo co nám chce zakladatel vlákna sdělit? Zřejmě dá práci udělat nějakou smysluplnou recenzi, nebo byla zámyslem příchuť tajemna a nechat se přemlouvat a prosit o drobky informací.

prostě jenom založit vlákno, kam by psali lidi co ho maj zkušenosti, nic víc nic míň, má tu svoje vlákno od easy glidera po vikinga skoro cokoliv, tak proc ne tento kompozit ?
+ sem se chtel podelit s tim, ze sem s nim velmi spokojen ...

casem klidne nejakou recenzi napisu, ale ani mne nenapadlo ze by o ni byl zajem ... kdyz na netu de neco najit, spis sem se jen chtel podelit o nadseni z dnesniho litani a o nadseni z tohoto letadla ...

nebo mas nejakej jinej problem ????
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
H1N1
Kontaktovat uživatele:

Majko

#18 Příspěvek od H1N1 »

Milan Nes píše:

prostě jenom založit vlákno, kam by psali lidi co ho maj zkušenosti, nic víc nic míň, má tu svoje vlákno od easy glidera po vikinga skoro cokoliv, tak proc ne tento kompozit ?
+ sem se chtel podelit s tim, ze sem s nim velmi spokojen ...

casem klidne nejakou recenzi napisu, ale ani mne nenapadlo ze by o ni byl zajem ... kdyz na netu de neco najit, spis sem se jen chtel podelit o nadseni z dnesniho litani a o nadseni z tohoto letadla ...

nebo mas nejakej jinej problem ????

Myslim ze mu zena nedala:-D vtipek...
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Milan Nes »

:lol: jo tak to pak vysvetluje vse :-d

jinak kdyz by opravdu byl zajem tak mohu sepsat nejakou recenzi az jeste neco s nim nalitam, ale zatim se to jevi jako totalne blbuvzdornej autobus co si necha opravdu dost libit a da se tocit doslova na uchu totalne pretazenej a porad drzi a drzi i prez me zcela leve ruce :)

jedine minus vidim v tom, ze je zbytecne kratkej trup a proto musim litat tezsi megu misto obezky + 3s 2200 ... jinak bych tam klidne dal malou obezku + 2s ko ale musel bych davat dost olova ...

ale i takhle to lita fajn
SOVA is YouR CO-pilot

blesk
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od blesk »

Měl jsem to možnost držet na kniplech od kolegy a paráda, je to sice už pár let ( tak 3-4). Dokázalo to létat velmi pomalu, ale když to člověk rozhulákal tak to tomu letadlu vůbec nevadilo, pevnostně je to super, ale to dělá i ta hmotnost.
dudo44
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od dudo44 »

nostromo píše:Vyrobce by mel byt Karol Mrva ze Slovenska, ale jeho stranky jsem nenasel.

Tu máš odkaz na pána Mrvu,má tam aj tel.čisla http://www.kmrva.szm.com/
Dušan
tks
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od tks »

Konečně poznáš, že MiniCorado není zase takový zázrak. ;-)
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MartinMartin »

Taktéž jsem o tomto modelu silně uvažoval ale nakonec zvítězilo mini corádo jelikož jsem chtěl něco co snese i akrobacii pěkně na rychlosti neříkám že majko nezaletí nějaký obrat ale corado je někde jinde a také trochu rozhodla cena která byla u corada ve skleněné verzi bez klapek což je i majko o dost nižší ale přesnou cenu majka už si nepamatuji corado stálo 3700,- a ještě je možnost vybrat z mnoha základních barevných schémat. Majko se dělá pouze v kombinaci červeno bílé nebo fialovo bílé. To ho tu však nehaním určitě bych rád vlastnil oboje a je to skvěle zpracované éro a výhodou pro přepravu je dělené křídlo určitě však na úkor hmotnosti.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Milan Nes »

tks píše:Konečně poznáš, že MiniCorado není zase takový zázrak. ;-)

to si nemyslim, kazde je neco uplne jineho, majko je termicky pohodalet co umoznuje i razantnejsi unik z termiky,¨¨zatimco corado umoznuje ve vzduchu uplne cokoliv a nerozlame se

majko je takovz hodnz autobus, ale jeste mne ceka hodne ladeni a hlavne ladeni mych rukou
SOVA is YouR CO-pilot

ST
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ST »

To mi hlava nebere, kde ty letadla skladuješ. :) Ale koukám že si přešel k miniaturizaci, takže to asi není problém. :)
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
coro

#26 Příspěvek od coro »

S tým ladením to netreba prehnať, kolega ho vyladeného nechal točiť termiku a niečo hľadal alebo len tak zo srandy odložil vysielač, a potom ho tri dni hľadal..

K tomu čo lieta lepšie a čo horšie, no podľa mňa je dobre keď existujú nejaké súťaže a kategórie s jasne pomenovanými úlohami - čo ma práve prekvapilo tak som nenašiel na nete ani jednu výsledkovú listinu s uvedením modelov s ktorými súťažili, len mená, a to mi pripadá dosť odveci - tie mená sú asi zaujímavé len pre pár ľudí a možno len pre tých čo tam sú vypísaní :(
... keby tam boli modely mohlo to zaujať mnohých. Ale úlohy rýchlosť a vzdialenosť tam asi aj tak nebudú, tak jedine čas (termika)..
dokken

#27 Příspěvek od dokken »

jo sorac, prehlid jsem ten link
Woita
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Woita »

Ahoj,
éro je to moc hezký....
Myslím že něco podobného mám uskladněné v garáži, jako by to z oka vypadlo. Koupil jsem neznámá křídla s výškovkou a neznámý trup, oboje zvlášť a jindy, a koukám že by to mohlo být podobné. Tak až dodělám toho Termica od tebe (nejde mi to tak rychle od ruky jako tobě), tak se pustím do tohohle, navnadil jsi mě. Ty křídla jsou nádherný a vypadají opravdu precizně. Trupy mám dva, každý maličko jiný,to ještě budu muset rozhodnout ktarý tam dám.
Až se do toho pustím, poprosím tě o nějaké údaje (těžiště, výchylky, ...
Jo a blahopřeju k diplomu!!!
V.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Milan Nes »

OK klidne, zase se muzem sejit, ja ted naopak schanim druhej trup :)
premejslim to uplne maximalne odlehcit a budto jenom ciste svahovej nebo na nejakej
mikro pohon na 2S ko aby to bylo uplne jine nez era co mam :)
SOVA is YouR CO-pilot

coro

#30 Příspěvek od coro »

EDIT: sorry pomýlil som si modely, ten s pylonom bol iný aj keď toho istého kolegu - vidím na fotke v trupe motor normálne. http://www.topgun.sk/php/index.php?PAGE_NEWS=15 :(
Ten náš kolega v klube tam mal niečo na pylone aj s bateročkou, nič špeciálne, skorej akoby vylúpnuté z nejakej hračky... ale neviem čo to presne bolo za pohon.
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“