Dvouplošníky

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
envelope

#16 Příspěvek od envelope »

myslite ze bych se s uzi xl vesel do haly ? hmotnost okolo 230g
KERAMIK

#17 Příspěvek od KERAMIK »

Dá se dvouploch z EPP postavit pod 100g,pří nějakym rozumnym rozpětí. :?: :wink:
envelope

#18 Příspěvek od envelope »

jestli myslis jenom drak , tak urcite
KERAMIK

#19 Příspěvek od KERAMIK »

Tet jsem vážil vybavu a jsem na 110g i s aku,mám šanci se dostat pod 200g a s čím ve dvouplochu.Mám možnost se dostat do haly :lol: :lol: :lol: :wink:
Anonymní

#20 Příspěvek od Anonymní »

Zdeny píše:No jestli by to mÄ›l být Å¡utr na ven, budiÅ¡ :lol: Jestli halovej stroj, tak seÅ¡ dost mimo mísu! :twisted:

já myslel třímetovýho akrobata
zalik
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od zalik »

Buqwo Buqwo....ty si fakt MIMO!!!Tady ses v sekci 3D akrobatické létání a už vidim ja děláš s 3metrovym Christenem 3D akrobačku.....PROBER SE!!!!! :roll: :roll: :roll:
Sakil
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Sakil »

to zalik: náhodou, 3m Eaqle umí dost dobrou akrobačku. Sice ne na tak málým prostoru jako eppáci, ale viset umí v pohodě, Nějakej ten kopáč taky a kobru takz zalítne....Vše jsem viděl na vlastní oči. Lítal s ním T(h)omas Pleichl a ten s ním dělal věci. Nejlepší byl jeho výlet z visu tak 10cm nad zemí......Měl tam tuším 4válec od 3W, jenže model byl těžkej a výkon motoru dostatečnej na normální létání, ale ne na takové prasečinky. Takže když visel, musel téměř letadlu pomáhat rukama nohama, aby se rozletělo nahoru :lol: Někde jsem viděl fotku jak visí, je to neskutečný pohled!!! Pilot je pomerně malý a model obrovský!!!!!!A ještě lepší je vidět Dana Hrachovce se svou Extrou....To je taky dobrý :)
'''::: Sakil :::'''
Zdeny

#23 Příspěvek od Zdeny »

Zase tak moc mimo mísu není, 3D akrobacie je všeobecný pojem, lítá se jak v hale tak venku... Buqwa si jan splet velikost modelu, asi si to nepřečet od začátku, dozvěděl by se, že to má být do haly :lol:
zalik
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od zalik »

OK....Sorrac...... :oops:
Anonymní

#25 Příspěvek od Anonymní »

[quote="zalik"]Buqwo Buqwo....ty si fakt MIMO!!!Tady ses v sekci 3D akrobatické létání a už vidim ja dÄ›láš s 3metrovym Christenem 3D akrobaÄ
czernitko

#26 Příspěvek od czernitko »

Nerad bych se mylil buqwo, ale neslibovals nahodou dosti nedavno v jistem tematu ze se polepsis, nebudes pouzivat sprosty slova, mluvit k veci a neroztahovat svoje prispevky?? jenom takovy maly pripomnuti toho, co tak rad pozapominas.. mimochodem, mam doma blitze a zvazuju co za serva, v navodu sou psany dimondy ale nevim kde je sehnat,... :( nevite nekdo? a uz ste nekdo zkousel ty novy serva a prijimac od pelikana?
Zdeny

#27 Příspěvek od Zdeny »

No já mám dimondy už cca rok a šlapou dosud dobře, jen doufám že sem to nezakřikl :? Jinak u nás na moravě je maj všude na prodejnách nevím jak kde po ČR... Ty serva od Pelikána do Brna ještě nedorazily a Pelikán je prý ještě taky nemá(ale nevím jestli to není jen výmluva) :( ... Takže holt vyčkávat... Nevíte jestli se už někde vyskytly, v jiném kraji???
Sakil
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Sakil »

jak jsem psal o te fotce, tu jsem nenašel, ale našel jsem jine....
http://www.rc-xxl.cz/main.php?kat=clane ... 46&access= - Tomas Pleichl a tady je
http://www.rc-xxl.cz/main.php?kat=clane ... 119&access - Dan Hrachovec

Vím, že je to trochu mimo misu, ale když už jsem to nakous....
'''::: Sakil :::'''
Anonymní

#29 Příspěvek od Anonymní »

Czernitko : pÅ™ijímaÄ
Pejvl
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pejvl »

to Barry(tomu novíčkovi :D ): na co ti bude tolik serv?
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“