H1N1 píše:Milan Nes píše:... pridavam se k PiNovi ....
pokud neni podminkou nativni telemetrie tak bych sel do Futaby 8 super .... z tehle vysilacek nejspolehlivejsi
(urcite vic nez DX a Aurora)
zase jeden Futaba fanatik... Já tam nevidím zase graupnera MXko... Futaba má vzhled a tvar dětské hračky:-) Já mám Auroru, ale chci jí vyměnit za Graupnera... Důvod? počet kanálu, možnost mít páčku v kniplu atd...
Futaba fanatik tezko ... ja lital hodne let Hiteci, mam na nich nekolik set hodin nalitano a po tom co sem mel programovat pokrocile nastaveni 4 servoveho kridla s prepinanim uzivani ovladacu na Aurore tak sem ji malem rozslapnul. Potom co znamej na vypadek Aurory rozmlatil hotlinera, druhemu se vypla (baterka samozrejme ne vybita) tak sem vedel ze tudy fakt ne ...
Na spectru sem jezdil desetiny a osminy auta ... fakt nikdy vic, nekolikrat ztrata signalu tam, kde obycejna china GT2 za 20 USD jela bez zaskubu ... na vlastni oci sem na Spectrumu videl padnout hotlinera na totalni zamrznuti a nemluvim o prihodach co sem se dozvedel i od duveryhodnych zdroju ....
(staci si procist tady forum ... brat ze 80% z toho je chyba uzivatele a i tak ... )
Jedinej duvod, proc sem nechtel si porizovat Futabu je prave tohle ... porad ma nekdo pocit ze lidi doporucujici Futabu sou fanatici ... Ja ji taky driv nechtel, ale od doby co sem si ji poridil 100% spokojenost ani jeden problem, v klubu ji maj az na jedno EVO a jednoho co porad lita 35 ku vsichni a ani jeden z nas nikdy nemel jeden jedinej problem, vypadek signalu, zamrznuti ... nic. Proto doporucuji. Nekolika lidem co se mne ptali jakou vysilacku sem jim doporucil 8 ku a vsichni byli spokojeni a opet ani jeden z nich si neztezoval.
Dneska bych mozna zvazoval taky Graupnera, ale osobne bych si pockal nejakej cas, az bude dost info.
To video vubec neberu jako relevantni, nahazet na sebe takhle na prasaka nekolik systemu s FPV ...
Akorat co sem koukal na Graupnera, tak mi dost vadi velikosti vsech telemetrickych modulu, je to do velkeho era leda (teda pokud uz zase neprisli od posledne s necim novym)