Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)
Já jsem včera vymyslel nové koktejly:-D
1) vaječňák s red bullem
2) jahodová vodka s redbullem a šapusem
3) jahodová vodka jen s šampusem
A na závěr perla: 15x panák jahodové vodky a třetinka šampusu:-)
Dnes mě je špatně:-D
1) vaječňák s red bullem
2) jahodová vodka s redbullem a šapusem
3) jahodová vodka jen s šampusem
A na závěr perla: 15x panák jahodové vodky a třetinka šampusu:-)
Dnes mě je špatně:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
CHLOPI PIME, BO ŠE STMIVA !!
- kua včera sme išli na turistiku v okolí Jablunkova, predtým kúpiť niečo na cestu...
- ten alkohol máte riadne všade vypredaný

- kua včera sme išli na turistiku v okolí Jablunkova, predtým kúpiť niečo na cestu...
- ten alkohol máte riadne všade vypredaný
Naposledy upravil(a) robotmz dne ned 16.09.2012 9:05, celkem upraveno 1 x.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Ja to opatreni nechapu. Stari alkaci si k flasce cestu najdou, vetsinou prave do te garaze s pancovanym chlastem. Tim vetsi je pro ne riziko, kdyz je stat odriznul od moznosti koupit si to legalne a bezpecne v samosce.
Nedosahnou tim niceho, to opatreni vubec nic neresi. A moje zenska vrci, ze nema rum do buchet.
Nedosahnou tim niceho, to opatreni vubec nic neresi. A moje zenska vrci, ze nema rum do buchet.
OK2WY
JirkaA píše:Ja to opatreni nechapu. Stari alkaci si k flasce cestu najdou, vetsinou prave do te garaze s pancovanym chlastem. Tim vetsi je pro ne riziko, kdyz je stat odriznul od moznosti koupit si to legalne a bezpecne v samosce.
Ani líh na čištění si nekoupíš, pokud nepodmázneš prodavače.....
- starí alkači budú musieť alkohol ťažiť z krabicoidov, teda pokiaľ už neťažia
tie hádam dostať v každých renomovaných potravinách 
To jako fakt? Takže by mi třeba v drogerii neprodali ani francovku?H1N1 píše:Ani líh na čištění si nekoupíš, pokud nepodmázneš prodavače.....
mihlit píše:To jako fakt? Takže by mi třeba v drogerii neprodali ani francovku?H1N1 píše:Ani líh na čištění si nekoupíš, pokud nepodmázneš prodavače.....
já si šel do drogerie pro líh na čištění letadla, a poslal mě k šípku.... v druhé už jsem jí podmázl....
... na vojne starý "hardcore alkači-drogisti" cedili okenu cez chlieb...
- vylizplech
robotmz píše:... na vojne starý "hardcore alkači-drogisti" cedili okenu cez chlieb...
No jo,ale tehdy to byla ňáká okena a ne jako ty sračky teťka
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
robotmz píše:... na vojne starý "hardcore alkači-drogisti" cedili okenu cez chlieb...
Ti opravdoví "hard" ani nic nefiltrovali. Měl jsem takového na cimře. Vozil generála.
nooooo to je nič oproti tomu že jeden šulin si striekačkou pichol do žily a teraz počúvajte, nie VODKU /čo by ešte u drogistu bolo ako tak/ ale BOROVIČKU

Švagor spomínal, že v Rusku videl chlapov piť liehové moridlo. Chytili aj odtieň podľa toho aký sa práve vyrábal. Oni totiž robili v tej fabrike, takže to mali zadara.
Jano Bubeník
cilek píše:robotmz píše:... na vojne starý "hardcore alkači-drogisti" cedili okenu cez chlieb...
Ti opravdoví "hard" ani nic nefiltrovali. Měl jsem takového na cimře. Vozil generála.
Na vojně jsem takovýho magora uvazoval na ošetřovně k posteli. Zamkl se ve skladu výkoňáka vysosal tam všechen Iron....
-
porschelo123456
- vylizplech
porschelo123456 píše:vyl: co ochutnal si z nynějších oken
To né,ani nynější a ani tu minulou,dělal jsem si srandu,já neměl problém na vojně se ožrat s pořádnýho pití
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.