Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kdybych měl udělat nášivky a samolepky ze stávajícího loga rcmania, udělal bych ho asi takhle. Žádný křídla nebo vrtulníky aby to neurazilo autíčkáře, žádný obrys rádia, aby to neurazilo majitele jiný značky. Jen logo a kontrastní lem v černé, kterou doplňuje zlaté lemování, použitelné na všechny barvy podkladu.
czpredseda: popravdě tvůj návrh se mi líbí více, než ten můj, jen sem byl línej dělat kruhy a písmo do nich , jen ten nápis mania bych nechal černej, tak jak je v původním logu, protože se v tom namodralým pozadí ztrácí.
Taky se mi ta tvá práce líbí. Já bych asi, tedy určitě neudělal. Ale k těm ztraceným datem bych Ti doporučil filerecovery, možná by se pár grafik podařilo zachránit z HDD.
Děkuju, ale ten PC už nemám, mám tu dva HDD a popravdě si nepamatuji ani, jestli na nich ještě ty data vůbec jsou, je to již dlouho (cca 4-5 let), v případě potřeby bych si to nakreslil znova, kreslení v Corelu mě docela baví, plánuju si v něm pak nakreslit samolepky na Easy Star II jestli se k němu dopracuju, až se naučím létat s jedničkou a zjistím, zda mne to baví či ne.