Beep píše:Jen pro info, Raptora nemám a ani ho neplánuji.
Ale modelařím už dost dlouho na to, abych věděl že každé letadlo jde naučit létat za cenu nějakých úprav.
Jo..něco jak F117
Ona letí i deska stavebního polystyrenu... , ale jak.
Beep píše:Jen pro info, Raptora nemám a ani ho neplánuji.
Ale modelařím už dost dlouho na to, abych věděl že každé letadlo jde naučit létat za cenu nějakých úprav.
ST píše:Asi takhle, nějak je potřeba se srovnat s těmy starty a naučit se to házet. To pochopitelně díky motoru nad křídlem. V té verzi co jsem měl já ( bílý trup i křídla ) byl naprosto nevyhovující motor a o regulátoru radši ani nechci polemizovat. Takže po výměně motoru, vrtule a regulátoru už to jakž takž lítalo. Zásadní problém je v křídle a jeho výstužích kontra plošné zatížení. Doporučuji tedy prověřit ty stojiny v křídle. vystužení křídla je provedeno trubkou, do které se zasouvá uhlíková spojka. Ta končí cca za servem křidélek, pak navazuje ta překližková stojina. Sice tam je přesah, ale ty dvě výstuže nejsou spojené a proto to praská. Je tedy nutné provést mechanické spojení těchto dvou výstuh. Pokud se Ti to povede, tak máš snad problém vyřešem.
ST píše:Bohužel. ale on ( GRAUP15 ) má naprostou pravdu. Naštěstí já už od FPV letadel zdrhnul takže jediné co mě vadí, že ta sprasená konstrukce mě stála TBS69 kameru, která ten pád ve vývrtce, diky ulomené části křídla neustála.
Beep píše:to graup15: Fakt si tuto debatu obohatil, jsme měli štěstí že sis jí všiml.
Proč máš nutkání se vyjadřovat, když hodnota tvého příspěvku je v obou případech nula.
graup15 píše:re..robinj
Nojo občas se zadaří:-) Je to zkušenost,jak do těch brýlí čumíš přez púl hodiny ,tak se naprosto (na krátký čas) změní hloubkové vidění. Tak jem myslel,že jsou ty stromy dál..nebyli
Ale odměna je tohle...a je to i vzpruha do dalšího vývoje...