Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Dejfak píše:Ty ženský se maj. Začne lítat a je provařená. Kdybych začal plést nebo vyšívat, nikdo by si nevšim
Jinak přítelkyně zvládá bravůrně sim, ale na RC jsem ji nedotlačil
Keď jej toho 600-vkového filipa dáš do ruky so slovami "podrž, idem si vyzliecť sveter" tak to zoberie ani nevieš ako. A keď ani na kniple nesiahne, aj tak sa nič nestane... )
Ahojte no ja mou zenu lakam uz delsi dobu ale prej z toho ma strach a nechce mi to rozbit a navic ted co litam s vetsima erama tak z toho ma este vetsi respekt.Ale pred cca 3mi roky co sem mel pipera z EPP tak s tim letela.stal jsem ji za zady a lehounce navadel ruky pristala vcelku sama ale ten jeji vydeseny vyraz v obliceji rikal jasne '' naposledy, bojim bojim ''
ten výraz si viem predstaviť..... Keď sme raz s terajšou ženou boli na výlete na kopci /v Bukove/ na jawe 350/639 tak som si na takej mierne klesajúcej rovinke vysadol, posadil ju dopredu a išiel som vedľa nej.... mala vtedy 17 rokov a chudá ako steblo, nohami nedostala na zem, akurát 1 špičkou.... - reku šak na bicygli vieš, to je skoro to iste
No já jsem si spíš pak na letišti moc nepokecal... to víš ženská na letišti, tak všichni chlapi kecali s ňou a já tam byl "na sucho" aspoň bývalo víc volno ve vzduchu
Podle mě záleží na tom, jestli si chcete od holky na letišti odpočinout, nebo už tak kvůli škole/práci/místu bydliště/dalším koníčkům spolu netrávíte moc času a jezdit lítat spolu a mít společnýho koníčka by bylo pro oba příjemné. V prvním případě bych jí do toho nenutil, a snažil se jí to moc nenabízet, ale v tom druhém by měla mou 100% podporu (a nevymlouvejte se na peníze. Depronový slow fly stojí s výbavou kolem 1200kč, tedy méně než kvalitní standartní digi servo).
Jíta lítala se starším park-fly Bristolem Scout od rcfactory, Anet měla jako první letadlo v hale půjčený prototyp fokkeru E3 stejné kategorie. Ani jedna z holek mi ty letadla nezrušila, a to to občas vypadalo nadějně. haha a ted nemáte argumenty proč jim to nedovolit
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Podle mě záleží na tom, jestli si chcete od holky na letišti odpočinout, nebo už tak kvůli škole/práci/místu bydliště/dalším koníčkům spolu netrávíte moc času a jezdit lítat spolu a mít společnýho koníčka by bylo pro oba příjemné. V prvním případě bych jí do toho nenutil, a snažil se jí to moc nenabízet, ale v tom druhém by měla mou 100% podporu (a nevymlouvejte se na peníze. Depronový slow fly stojí s výbavou kolem 1200kč, tedy méně než kvalitní standartní digi servo).
Jíta lítala se starším park-fly Bristolem Scout od rcfactory, Anet měla jako první letadlo v hale půjčený prototyp fokkeru E3 stejné kategorie. Ani jedna z holek mi ty letadla nezrušila, a to to občas vypadalo nadějně. haha a ted nemáte argumenty proč jim to nedovolit
neni argument jim to nedovolit protože by jejich letadla stála moc... ale protože by rázem zjistila kolik stojí ty moje:-)
Moja spolužačka a "vícnežkamarádka" miluje éra stejně jako já. O hodinách počítačů si na youtube pouštíme vystoupení z různých airshow. Dokonce chtěla jít se mnou i na AFC v Letňanech avšak její rodiče mi jí odtáhli na nějakou nudnou rodinnou sešlost. To já neovlivňuju. Když máme někdy Rendez-vous tak často chodíme na Ruzyň (Havlák) koukat, fotit a kecat. Tam vydržíme docela dlouho. Teď už je ale krátký den, chladno tak zase po zimě. Jenom k RCajroplánům ji ale nějak přitáhnout nemožu. Když ji lákám tak se bojí aby mi "mašinu" nerozbila. Snad někdy.
Moje přítelkyne ví vše kolik co stojí, netajím ji nic , pokud něco chci tak to spolu proberem (obyčejná práce z mizerným platem + přítelkyně na mateřské) RC ji nebaví ale rada semnou jede na letiště a občas i něco natočí ale k simu ji nedostanu (nebaví jí to) Jinak od prvního vrtulníku až po 2 metrového akrobata semnou chodila na zálet, a když sem šel poprvé do vzduchu z Funtanou 2x2 metry nebila u toho a dopadlo to tak se sem nouzově přistával a nedoletěl. Druhy pokus byla semnou a říkala vidíš to měl si to zalítavat semnou (vše fungovalo a dokonce se ji můj let líbil ) Zato ale moje holka 3 roky ta snad bude po mě, zatím na simu líta teda spíš je moc mala takže tomu nerozumí co dělá ale snaží se Koupil sem ji házedlo a když sem ji ho dal tak říkla "to je pomě?" Měla radost jako o vánocích
Za odvoz se mi podařilo sehnat 2 plocha tak sem ho opravil, osadím ho a jestli ji to bude bavit tak se na něm naučí je to vlastně jen pro ní Foto
Naposledy upravil(a) MarthiR dne úte 16.10.2012 20:13, celkem upraveno 2 x.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Zwobot píše:Moja spolužačka a "vícnežkamarádka" miluje éra stejně jako já. O hodinách počítačů si na youtube pouštíme vystoupení z různých airshow. Dokonce chtěla jít se mnou i na AFC v Letňanech avšak její rodiče mi jí odtáhli na nějakou nudnou rodinnou sešlost. To já neovlivňuju. Když máme někdy Rendez-vous tak často chodíme na Ruzyň (Havlák) koukat, fotit a kecat. Tam vydržíme docela dlouho. Teď už je ale krátký den, chladno tak zase po zimě. Jenom k RCajroplánům ji ale nějak přitáhnout nemožu. Když ji lákám tak se bojí aby mi "mašinu" nerozbila. Snad někdy.
Mám vlastně docela štěstí.
Pod "více než kamarádka" si představuji "náhradu pravačky" takže máš štěstí:-)