BTW, je to stejně stejný jako každej rok, počasí i tahle diskuze
Předpověd počasí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Předpověd počasí
Ty se uč, ale já mám v autě připravenej model.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
- zero_ozero
Hradec Králové hlásí mlhu jako prase! Ale nefouká! 
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
AR1 píše:No, a co ti na tom jako vadí. Tak to nečti.
Mně na tom nic nevadí, jen se se přidal k naprosto bezpředmětné debatě, stejně jako ty a několik ostatních. Řeklo by se okurková sezona, tak plkáme o blbostech. Nahoď něco lepšího a můžeme pak vést učené dišputace, třeba o nesmrtelnosti chrousta, či rozvíjet teorie jak správně hledat včerejší den
Hitec Aurora 9X
Proč bych měl něco nahazovat, já tady nerejpu.
Navíc zrovna u modelářů nadávání na předpověď i počasí čekám, jsem na tom dokonce závíslí. Já na počasí nadávám obden, i když je hezky a já strávím 12h v práci.
Zkus to v Moskvě, tamnější starosta (myslím Lužkov, je za komunisty) vydal "Ukaz", že pokud se rosničkáři ve svých předpovědích netrefí, že je dá zavřít do ťurmy. Nebo to prosaď jako zákon v našem Parlamentu, občas tam vznikají jiné hovadiny, tak o jednu víc...
P.S. Když to je obráceně, tak nevrčíš, co!
Navíc zrovna u modelářů nadávání na předpověď i počasí čekám, jsem na tom dokonce závíslí. Já na počasí nadávám obden, i když je hezky a já strávím 12h v práci.
Zkus to v Moskvě, tamnější starosta (myslím Lužkov, je za komunisty) vydal "Ukaz", že pokud se rosničkáři ve svých předpovědích netrefí, že je dá zavřít do ťurmy. Nebo to prosaď jako zákon v našem Parlamentu, občas tam vznikají jiné hovadiny, tak o jednu víc...
P.S. Když to je obráceně, tak nevrčíš, co!
http://ar1.rajce.idnes.cz/
AR1 píše:Ty se uč, ale já mám v autě připravenej model.![]()
No vidíš a já nemusím nikam jezdit
pdp7 píše:No tak já dokážu pochopit že počasí nelze předpovědět na 100%, ale když se teď podívám například na počasí.idnes.cz a tam vidím sluníčko a jasno
My meli celej den azuro a 23 stupnu, s cim konkretne mas problem, co netrefili?
V Novém Strašecí bylo na dvě věci, snad ani na to. Mlha , mlha, mlha.

Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
U nás na Králicku taky celý den nádherný azuro a nehorázný teplo a termika jako prase. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
-
von boberov
Den jak vysoustruženej, zároveň křest mé nové Ekliši Pro
Dal jsem s němcem asi 12 startů s lanem
https://picasaweb.google.com/1143458387 ... be20102012
- MarthiR
Na moravě do 12:20 mlha , pak krásně sluničko, větr 0 - 1 m/s Drakiada se u nás povedla jen boužel moc nefoukalo
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
MarthiR píše:Na moravě do 12:20 mlha , pak krásně sluničko, větr 0 - 1 m/s Drakiada se u nás povedla jen boužel moc nefoukalo
Jj v brne bylo dneska nadherne bezvetri, byl sem kousek od byvaleho slatinskeho letiste litat a nejakej tatulda tam prijel se synem a vytahly draka, trochu sem nechapal
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Takhle krásný lítací den jsem už dlouho nezažil.
Od rána azuro, do 11hod. absolutní bezvětří, pak max. 2m/sec. Teplota 17°C - nádhera. Nestačil jsem dobíjet baterky. Včera to samé a zítra to vypadá na repete.
Pojeďte do hor , takovéhle podmínky bývají jen několikrát za rok.
Od rána azuro, do 11hod. absolutní bezvětří, pak max. 2m/sec. Teplota 17°C - nádhera. Nestačil jsem dobíjet baterky. Včera to samé a zítra to vypadá na repete.
Pojeďte do hor , takovéhle podmínky bývají jen několikrát za rok.
- MarthiR
Přesně tak zítra bude REPETE 
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Taky se musím pochlubit
u nás krásně,modro a s mojím mazlíkem bublinkovým ASW 15 lety tak 1-1,5h. Pak mně už bolelo za krkem,sednout 10 min pauza a hurá do luftu. Prostě supeeeer

bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai