rozhodně začni podepřením prkýnkem, hlavně né systémem--já tu držím ty dráty u toho kola a ted to mámo zatáhni, jinak máš po prstech, samo domo za použití lanka na kolo, k brzdě,nebo přehazovačku by to jít mohlo, měnil jsem asi před pěti lety u Hyundae, ale není to ono--je podstatně tvrdší--nemá chut se namotávat na to kolo--zapomen na nějaké letování, musíš vyjít z originál koncovek lanka, jsou tam ohromné síly--druhou stranu lanka jsem zajistil vnitřkem z čokolády.
hlavně začni tím, že než vystříháš vadné lanko, tak si to pořádně ujasni--nafot a namaluj, jak je tam motané, pak je potřeba to nové lanko doma třeba trafem na vláčky párkrát protočit a znovu utáhnout čokoládu.
je to docela pakárna životnost nejistá a že je tam jiné lanko je znát i zvukem při zatahování, tomu tvrdému se přez ty kolečka moc nechce, ale jak přesně je to u Marey samozřejmě nevím.
Stahování oken - Fiat Marea
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stahování oken - Fiat Marea
pepin píše:rozhodně začni podepřením prkýnkem, hlavně né systémem--já tu držím ty dráty u toho kola a ted to mámo zatáhni, jinak máš po prstech, samo domo za použití lanka na kolo, k brzdě,nebo přehazovačku by to jít mohlo, měnil jsem asi před pěti lety u Hyundae, ale není to ono--je podstatně tvrdší--nemá chut se namotávat na to kolo--zapomen na nějaké letování, musíš vyjít z originál koncovek lanka, jsou tam ohromné síly--druhou stranu lanka jsem zajistil vnitřkem z čokolády.
hlavně začni tím, že než vystříháš vadné lanko, tak si to pořádně ujasni--nafot a namaluj, jak je tam motané, pak je potřeba to nové lanko doma třeba trafem na vláčky párkrát protočit a znovu utáhnout čokoládu.
je to docela pakárna životnost nejistá a že je tam jiné lanko je znát i zvukem při zatahování, tomu tvrdému se přez ty kolečka moc nechce, ale jak přesně je to u Marey samozřejmě nevím.
Ono podle té dílenské příručky se má začít (po sundání tapecírunku samozřejmě
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Ahoj mám vrakáč na fiaty,stahovačku Ti nechám za modelářskou cenu 200kč.Koukám,že jsi z P9 pracuju v Autokelly v ocelářské ulici.Jestli chceš tak písni můžu ti ji v úterý dovézt.Můj tel.724669999.Výměna je záležitost cca 30min. 
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
- kope
- Kontaktovat uživatele:
LTZ400M píše:Ahoj mám vrakáč na fiaty,stahovačku Ti nechám za modelářskou cenu 200kč.Koukám,že jsi z P9 pracuju v Autokelly v ocelářské ulici.Jestli chceš tak písni můžu ti ji v úterý dovézt.Můj tel.724669999.Výměna je záležitost cca 30min.
Díky za nabídku, dneska brzo ráno jsem je (obě pravou i levou, pro jistotu vyměním i tu druhou) objednal na aukru. Nicméně, Tvoje číslosi s dovolením uložím, auto už má svůj věk a mít spolehlivý zdroj, kde se dají sehnat náhradní díly, se hodí.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Ceny dílů na Fiat jsou ještě relativně v pohodě. Ale Korejec "Hundaj" - to je větší peklo než Japonec!
Co stojí na Fiata 1000CZK, to stojí na Japonce 3000CZK a Hyundai 5000CZK. Navíc sortiment druhovýroby je velmi omezený......... Na Mareu je mnoho second hand dílů za rozumný peníz. A to z ní dělá poměrně rozumně provozovatelné auto, které je ještě navíc poměrně spolehlivé.