Stahování oken - Fiat Marea

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepin

Re: Stahování oken - Fiat Marea

#16 Příspěvek od pepin »

rozhodně začni podepřením prkýnkem, hlavně né systémem--já tu držím ty dráty u toho kola a ted to mámo zatáhni, jinak máš po prstech, samo domo za použití lanka na kolo, k brzdě,nebo přehazovačku by to jít mohlo, měnil jsem asi před pěti lety u Hyundae, ale není to ono--je podstatně tvrdší--nemá chut se namotávat na to kolo--zapomen na nějaké letování, musíš vyjít z originál koncovek lanka, jsou tam ohromné síly--druhou stranu lanka jsem zajistil vnitřkem z čokolády.

hlavně začni tím, že než vystříháš vadné lanko, tak si to pořádně ujasni--nafot a namaluj, jak je tam motané, pak je potřeba to nové lanko doma třeba trafem na vláčky párkrát protočit a znovu utáhnout čokoládu.

je to docela pakárna životnost nejistá a že je tam jiné lanko je znát i zvukem při zatahování, tomu tvrdému se přez ty kolečka moc nechce, ale jak přesně je to u Marey samozřejmě nevím.
kope
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kope »

pepin píše:rozhodně začni podepřením prkýnkem, hlavně né systémem--já tu držím ty dráty u toho kola a ted to mámo zatáhni, jinak máš po prstech, samo domo za použití lanka na kolo, k brzdě,nebo přehazovačku by to jít mohlo, měnil jsem asi před pěti lety u Hyundae, ale není to ono--je podstatně tvrdší--nemá chut se namotávat na to kolo--zapomen na nějaké letování, musíš vyjít z originál koncovek lanka, jsou tam ohromné síly--druhou stranu lanka jsem zajistil vnitřkem z čokolády.

hlavně začni tím, že než vystříháš vadné lanko, tak si to pořádně ujasni--nafot a namaluj, jak je tam motané, pak je potřeba to nové lanko doma třeba trafem na vláčky párkrát protočit a znovu utáhnout čokoládu.

je to docela pakárna životnost nejistá a že je tam jiné lanko je znát i zvukem při zatahování, tomu tvrdému se přez ty kolečka moc nechce, ale jak přesně je to u Marey samozřejmě nevím.

Ono podle té dílenské příručky se má začít (po sundání tapecírunku samozřejmě :) ) tím, že se vyndá pevné okno (ten trojúhelník), pak se musí stáhnout okno až dolů, vyháknout ho ze stahovačky, vrchem vyndat a pak vymontovat stahovačku. Asi tu stahovačku nebudu bastlit, když to provizorně vyřeším zašprajcováním okna, budu mít čas jí koupit - na aukru, zkusím to na FMclubu nebo na vrakárně na Vojkově, tam jsem většinou sehnal všecno, co jsem potřeboval.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od LTZ400M »

Ahoj mám vrakáč na fiaty,stahovačku Ti nechám za modelářskou cenu 200kč.Koukám,že jsi z P9 pracuju v Autokelly v ocelářské ulici.Jestli chceš tak písni můžu ti ji v úterý dovézt.Můj tel.724669999.Výměna je záležitost cca 30min. :D
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
kope
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od kope »

LTZ400M píše:Ahoj mám vrakáč na fiaty,stahovačku Ti nechám za modelářskou cenu 200kč.Koukám,že jsi z P9 pracuju v Autokelly v ocelářské ulici.Jestli chceš tak písni můžu ti ji v úterý dovézt.Můj tel.724669999.Výměna je záležitost cca 30min. :D

Díky za nabídku, dneska brzo ráno jsem je (obě pravou i levou, pro jistotu vyměním i tu druhou) objednal na aukru. Nicméně, Tvoje číslosi s dovolením uložím, auto už má svůj věk a mít spolehlivý zdroj, kde se dají sehnat náhradní díly, se hodí. :)
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
radi5

#20 Příspěvek od radi5 »

Ceny dílů na Fiat jsou ještě relativně v pohodě. Ale Korejec "Hundaj" - to je větší peklo než Japonec! :evil: Co stojí na Fiata 1000CZK, to stojí na Japonce 3000CZK a Hyundai 5000CZK. Navíc sortiment druhovýroby je velmi omezený......... Na Mareu je mnoho second hand dílů za rozumný peníz. A to z ní dělá poměrně rozumně provozovatelné auto, které je ještě navíc poměrně spolehlivé.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“