Žádost o radu

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
koko
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od koko »

Je pravda ze Cockpita kazdej jen chválí. Ale pokud vím nemá elektrický trimy. Je to velkej problém?
Honza

#17 Příspěvek od Honza »

Ehm, coze? Cockpit ma elektronicky trimy, tudiz trimujes jednoduchymi pohyby doleva/doprava, trim najdes vzdy na stredu a kolik mas natrimovano vidis na displayi.
czernitko

#18 Příspěvek od czernitko »

dva kamaradi maji taky cockpit, dva maji evo9. zkus si najit vysilace futaba za stejnou cenu jko evo9, a zjisti si kolik toho umi, respektive neumi oproti evu. sice se oept bavime o vyssich tridach se kterymi nelita vetsina normalnich modelaru, ale jinde radia moc nerozlisis- v nizsich cenovych hladinach se ti vsechny funkce az na drobne vyjimky opakuji..
Sakil
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Sakil »

Mno, já mám HITEC FOCUS 6, je starej asi deset let a je úplně bez jakéjchkoliv problémů! Jedinej problém byl, že jsem málem rozsekl éro kvůli tomu, že jsem letěl nízko a daleko, a jaksi jsem si nevytáhl úplně anténu :oops: na vysílači, ale to se stává... Snad.
'''::: Sakil :::'''
koko
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od koko »

Honzo - tak to jsem byl mystifikován. Dík za vyvedení z bludu...
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od HERRI »

UPLNÝMU ZAČÁTEČNÍKOVI musí postačit HITEC Ranger III. Člověk zjistí že ho řízení letadla vlastně nebaví a co pak s drahým rádiem ?!?! tohle se dá případně hodit ze stráně a ani to moc nebolí.... :P :P
zbek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od zbek »

Uplnemu začatečnikovi v řízení auta stačí trabant pokud ho nebude bavit řidit muže ho hodit ze straně a zas chodit pěšky :lol: :lol:
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od HERRI »

no a VVVVVVVotom to je......ale bacha - šmejdský náčiní může taky čéka odradit (když si např. někdo koupí pro začátek ukrajnu tak je zaručený že s cyklistikou brzo a navždy skončí). Nevidim důvod proč by Ranger nestačil k seznámení s RC...ne každej (hlavně mladý) má prachy na lepší vysílačku 8) 8)
zbek
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od zbek »

herri nechtěl jssem se nikoho dotknout jasně vše se toči kolem peněz jen s lepším radiem mužu ruzně mixovat , používat exponencialy atd , učím ted dva kamoše lítat jeden má modelu digi a druhý starýho hiteca žadná nic neumí . Je fakt že když jsem měl podobné radio před 20 roky tak jsem byl nadšen :P ale doba je jinde
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od HERRI »

Zrovna ty exponenciály jsou taková berlička bez který to taky jde - ale halt doba je taková že člověk toho chce zvládnout víc a dřív a tak si musí všechno ulehčovat..... a to platí všude...
Honza

#26 Příspěvek od Honza »

HERRI píše:UPLNÝMU ZAČÁTEČNÍKOVI musí postačit HITEC Ranger III. Člověk zjistí že ho řízení letadla vlastně nebaví a co pak s drahým rádiem ?!?! tohle se dá případně hodit ze stráně a ani to moc nebolí.... :P :P

Mmm, to bych si dovoli pochybovat. Kamarád na tříkanálu začínal a když pak dostal do ruky 4k rádio, byl z křížáků docela vedle. Naučil se na "dvoukanálu s poťákem" a pak mu dělalo řízení s jiným vysílačem potíže. Nehledě na naprosto nevhodný řízení plynu, díky kterýmu se s elektrou často dostával do krizovek.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od HERRI »

to plně chápu....výše nebylo sděleno kolik to rádio má vlastně stát peněz (což asi rozhoduje jestli to bude MARS II nebo FUTABA za 50 litrů vč. AL. kufru)
czernitko

#28 Příspěvek od czernitko »

Al kufr maji v obi za 400,- ;) :lol: ale jo, jinak mas pravdu. :)
helbo
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od helbo »

pre zaciatok staci bazarova ja som si kupil graupner fm 314 s primaco graupner c17 a mam to doteraz a nevimenil by som ju zanic je to peckova vysielacka. Teraz idem donej robit mix ale zhanam schemu. Tak ja radim kupit bazarovu to uplne staci. Netreba kupovat navy sunt. :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :) :) ;) :)
tomcatzdar

#30 Příspěvek od tomcatzdar »

No a nebo si koupit ( treba z bazaru) nevibavenyho cockpita mm noviho za nejakejch 5tis. Z bazarru mozna aji min. A nebo si koupit optica 6 treba taky z bazaru a kdyz to litani prestane bavit tag se muze prodat do bazaru.A :P nemusi se notne hazet ze strane
A z toho plyne ze rozhodnuti zavisi na kazdem zvlast a samozrejme taky na financnich moznostich :D
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“