Akú kameru

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
skiner

Re: Akú kameru

#16 Příspěvek od skiner »

No z toho co som cital, tak bez wifi by mala byt HDR-AS10.
tomashr

#17 Příspěvek od tomashr »

Pleteš, bez wifi je AS10, která se v EU neprodává. To AS15 a AS15/B je mi taky poněkud záhadou...
johny107

Re: Akú kameru.

#18 Příspěvek od johny107 »

Pekacek77 píše:Protune jsem zkusil na Hero2, ale záznam se mi zastavoval po 5 vteřinách - 8 minutách, takže jsem zrovna z 10ti minutového testovacího letu měl záznam jen 1 minuta 41 vteřin, po dalších dvou minutách se kamera v nastaveném intervalu vypnula. Po vyndání/zandání baterie funguje normálně, ale jak dlouho jí to vydrží nevím.
Máte něco s protune stejnou zkušenost?

Ja ked som dal do gopro black 16GB kartu samsung z mobilu class 10 tak na nu ukladalo max 15 sekundove videa na FullHD 50fps.
Bol som velmi prekvapeny,ked som dal na skusku staru 2GB kartu rychlost max 4 class do kamery a nahralo mi v pohode cely let s copterou az do zaplnenia kapacity.A to bez nejakeho sekania..
Vraj to je hlavne kartami,,tie lacne karty z ciny sa takto chovaju...V mobile v pohode a v kamere nechce nahravat dlhsie nahravky.
gardenroute

#19 Příspěvek od gardenroute »

Jonit píše:GoPro HERO 3 Black je už úplne inde čo sa obrazu týka. Neviem o žiadnej inej "action" kamere ktorá by sa k tomu čo i len približovala :)
GoPro Black máš možnosť aktualizovať fw na povolenie Protune funkcie čo spôsobí zvýšenie bitrate na 35 Mbps, flat picture profile, žiadny noise reduction ani sharpening. Čo je obrovsé plus pre ďalšiu úpravu videa v PC. Ja by som rozhodne išiel do HERO 3 Black, ten obraz za to stojí.
Absolutni souhlas, pod to se podepisu
Pekacek77 píše:Protune jsem zkusil na Hero2, ale záznam se mi zastavoval po 5 vteřinách - 8 minutách...
Jednoznacne problem karty, resp. nejakeho zastaraleho fw kamery. Ono ne vzdy oznaceni Class 10 znamena cestu k uspechu, vyvaroval bych se nakupu nejakych levnych a noname reseni u SD karet. Jsou jasna doporuceni. Zkousel jsem v GP3Black 2.7K i 4K zaznam s Protune, zadny problem, znackova Class 10 SD karta.
A dulezite, i kdyz by nejak fungovala, vzdy formatovat v GP pred pouzitim.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pekacek77 »

Firmware mám aktuální a karta má v testu rychlost dostatečnou (testoval jsem na dotaz servisu), jinak jde o výrobek Kingston.
Nedávno mě GoPro 2x zamrzlo tak, že bylo třeba vyndat baterii a jednou to mělo za následek vyresetování všeho nastavení včetně datumu a času, tak nevím, jestli tohle může dělat karta. Taky mi často píše "NO SD" (pomáhá kameru vypnout a vyndat/zandat kartu), což by zase mohlo poukazovat na chybu čtečky karet, když už jinak karta funguje.
gardenroute

#21 Příspěvek od gardenroute »

Omlouvam se, ale mam zkouseno na HERO3 Black, v ruznych forech je spousta prispevku o znamych potizich se zamrzanim starsich Hero2 a 1, takze tady asi nemam srovnani. Nicmene je zname opet to, ze verze 3 v posldnich FW uz neni tak nachylna na zamrzani jako u predchozich verzi.

Znacku Kingston mam docela rad (jsem z oboru), ale zrovna tady bych byl opatrny, primo GoPro na sve oficialnim webu doporucuje znacku SanDisk (Ultra micro SDXC), a asi vi, proc ...

Takze pouzivam SanDisk, a jak jsem psal, zatim bez problemu.

(pozn.: mam tady svuj 100ty prispevek :D )
Duska

#22 Příspěvek od Duska »

Mno mě i GoPro3 Black zamrzla za poslední měsíc asi 3x z toho 2x dnes. Se prostě nechtěla zapnout dokud jsem nevytáhl baterku a nedal ji tam znova..

Ale jinak, velká spokojenost, takže doporučit můžu. Jen nemám s čím srovnat
gardenroute

#23 Příspěvek od gardenroute »

Jednou me takto take uz zamrzla, funkcni az po baterce ven... Ale jsem relativne novy uzivatel, a dle jinych zkusenosti to s predchozimi modely bylo o dost horsi :?
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od koulinek »

Mě tedy nezamrzla ani Hero2 ani Hero3, nezaznamenal jsem ani přerušení záznamu. Používám kartu SanDisk Micro SDHC 16GB Extreme Pro Class 10.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
gardenroute

#25 Příspěvek od gardenroute »

To me jedno zamrznuti, neslo ani tak o zamrznuti, jako o to, ze nesla zapnout, pote co jsem ji jednou vypnul. Za provozu (nahravani) zatim bez potizi.
Ja mam zatim SanDisk Ultra 16GB, objednana na ceste 64GB.
skiner

#26 Příspěvek od skiner »

Nenasiel som tu ziadny prispevok o novej FullHD kamere Mobius, tak to snad nebude duplicitne.
Pochadza od rovnakeho vyrobcu ako je 808 #16 verzia.
Kvalitou obrazu a cenou to nevyzera najhorsie.
http://www.ebay.com/itm/151071891306

http://www.youtube.com/results?search_q ... -QQI3bgIQI
Moren

#27 Příspěvek od Moren »

Kdyby měl někdo zájem, mám k prodeji zcela novou nepoužitou kameru Horyzon HD v3 - 5 MPx snímač, dělaná přesně na FPV. Je z tohoto shopu

http://www.foxtechfpv.com/horyzonhd-1080p-cam-c-121.html

Tady je docela podrobné review

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aH8QByGETNM[/youtube]

Mám k němu i držák s 260° otáčením a náklonem se servy. Není přímo k této kameře, ale dal by se použít. Případně prodám kameru i držák zvlášť.

Já ji nevyužiju, protože má kabel mezi jednotkou a kamerou o délce 20 cm a já to mám do velkého modelu a potřeboval bych tedy daleko delší kabel než 20 cm. Koukal jsem ně najaké videosrovnání s Go Pro a vypadalo to slušně. Proto jsem ji původně pořídil.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od koulinek »

Tož tam dej delší kabel ne? proč hned prodávat se ztrátou ;)
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Moren

#29 Příspěvek od Moren »

Je to nějaký stíněný asi dvacetižilný. Jestli si na to troufáš....
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“