Ešte raz. Turnigy do Graupnera nepatrí!!!
Ak s ním chce niekto lietať tak nech sa páči - originál v T9X. Ale dávať ho ďalej je hnus!
T9X máš, tak ťa nikto nenúti nepoužívať ju. Na dôležité modely kúp jeti + budeš lietať s MC-24.
Bežne nakupujem a lietam s čína vecami ale toto by som v živote neurobil.
Modul z Turnigy vs. TX Graupner MC-24
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modul z Turnigy vs. TX Graupner MC-24
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Ber to tak, ze ten co ti to daroval, tak ti chcel len dobre, aby si konecne lietal s niecim poriadnym, ak tam das ten turnigy vysielac , tak je to aj podraz voci nemu, mne keby to niekto urobil, tak mu uz v zivote nic nedam, jednoducho povedane, nevazis si toho, ze mas takeho mecenasa.
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Klidně to tam dej. Nevidím na tom nic špatného.
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Ale chlapci! Viete, preco som kupil TG9x + Frsky? Lebo som chcel radio s telemetriou a DX8, ktora vtedy akurat vysla stala tusim 400Eur a prijimace stali 100Eur. A pretoze na moje polystyreny take drahe radio nepotrebujem, tak som isiel do TG9x + Frsky. Lebo telemetricke osemkanalove prijimace po 25$ boli pre mna cenovo akceptovatelne. Ak ma autor otazky hafo TG9x kompaktibilnych prijimacov, tak by som na jeho mieste asi spravil to iste.
V kazdom pripade je to jeho vec, ked si pokazi TX, nebude mat nic, ale ked ho rozbeha, bude mat radost. Tak mu ju, prosim, nekazte ...
V kazdom pripade je to jeho vec, ked si pokazi TX, nebude mat nic, ale ked ho rozbeha, bude mat radost. Tak mu ju, prosim, nekazte ...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Tak od včerejška to běhá. nechal jsem tam 1 modul Jeti s Jetiboxem pro velký éra (3 metry) a pro těch 20 malejch je určen modul z Turnigy. Až na 1 výjimku mě 6 kanálů stačí.
Děkuji všem za zajímavé názory a hlavně těm, co odpověděli, že to bude fungovat. O to mi šlo.
Děkuji všem za zajímavé názory a hlavně těm, co odpověděli, že to bude fungovat. O to mi šlo.
kachlos píše:Tak od včerejška to běhá. nechal jsem tam 1 modul Jeti s Jetiboxem pro velký éra (3 metry) a pro těch 20 malejch je určen modul z Turnigy. Až na 1 výjimku mě 6 kanálů stačí.
Já jsem před časem vážil přesně to samé jako ty, mám graupnera s jetákem, ale je mi líto kupovat zbytečně drahé přijímače do obyčejných poletuch, ale vzhledem k tomu, že na 35 ce už moc rušení nehrozí a pár FM malých přijímaču mám tak to v těch poletuchách dolétávám, ale také jsem právě uvažoval o nějakém levném 2,4 systému vedle toho jetáka na místo FM.