Viking 2-E a další modýlky
-
petrajksner
Re: Viking 2-E a další modýlky
našel jsem tyto rámečky, na stránkách lomcovák.cz, původ je psaný od Baudismodel, jen nevím jestli jsou prodávány samostatně jen bez letadla, jsou to které by se aspoň mě líbili.
Nemáte někdo info jestli se dají samostatně koupit?
Nemáte někdo info jestli se dají samostatně koupit?
graup15 píše:Pro Pepana:-)
Jak jsme se bavili,tak tohle se mi dost líbí..je to (Lomcovákův) design:-)
Tak to jsem už viděl a moc se mi to nelíbí.
Už mám něco v hlavě, ale Jirkovi se to asi moc líbit nebude. Bude tam pár obloučků . Co říkáš na trup jenom v laku. Nebude se přehřívat přijímač?
Nebude,je umístěný přímo pod větrací a montážní dírou.
Ahoj, to vypadá super! Můžete prosím někdo vyfotit samostatně prodloužení hřídele serva? Jaká ložiska tam máte namontována 10x6, 8x5?
Další pěkný kousek pro Milana Hřebíčka.
Bude to pro něj docela skok..z gumovky na hračku co umí letět 280km/h...
Ale taky velmi pomalu.
Bude to pro něj docela skok..z gumovky na hračku co umí letět 280km/h...
Není letadla co by se neválelo na cestě
, ale Milan to má pěkný to jeho barevný schéma se mi celkem zamlouvá.
Jak to tak sleduju, tak asi Vikinga prodám a koupím si Easy Glidera. Ten není tak profláklej a jen tak někdo ho nemá. Dalibore, že Tě to baví, pořád dokola... 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
...nediv se, je to jeho srdcová záležitost

JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
To chápu. Jak jsem to měl včera sestavený a kontroloval těžiště, tak jsem si to taky hezky pohladil, co to kecám poladil. Poznatek, ta vrtulka RFM16x13 zklopená fakt krásně kopíruje trup .
...jsem zvědavej, kolik bude baštit 
JETI DC-16
Řeknu Ti to takhle, já to zatím měřit nebudu, ale baterka to nejspíš dá v pohodě. Mám tam 4S 3300mAh Rozměrově i hmotnostně shodnou s Nanotech 2700 co používá Dalibor. Jak na tom bude ukáže až letová zkouška na nabíječce mám Ri lehko pod 3mOhm. Myslel jsem že to bude lepší, ale asi se zajede. Dal jsem jí jeden nabíjecí a vybíjecí cyklus a Ri šlo dolů.
...jo mně spíš šlo o toho YEPa 100 aby nedostal moc velkej kouř, ale Dalibor tenkrát testoval 16x10 a ta baštila s tim našim NEU nějakých 135A, tak jsem zvědavej kolik bude ta 16x13, jinak právě kvůli tomu proudu a možnosti použít i třeba později 16x13 jsem raději koupil MUI 200A a ne tu 150-ku
JETI DC-16
Jenže Dalibor to testoval né na NEU 1115/1Y , ale na MEGA 16/35/1E , která má kV 3270. NEU má kV 2700 a to je dost rozdíl né.
ST píše:Řeknu Ti to takhle, já to zatím měřit nebudu, ale baterka to nejspíš dá v pohodě. Mám tam 4S 3300mAh Rozměrově i hmotnostně shodnou s Nanotech 2700 co používá Dalibor. Jak na tom bude ukáže až letová zkouška na nabíječce mám Ri lehko pod 3mOhm. Myslel jsem že to bude lepší, ale asi se zajede. Dal jsem jí jeden nabíjecí a vybíjecí cyklus a Ri šlo dolů.
Tak jestli je to Turnigy 3300 -30C, tak tu mám v Speedfiru na 5S a dá bez problémů 350 A. Letos už poletí druhou sezonu a pořád drží. Ve Vikingovi se ani pořádně neohřeje. Žádnej strach.