Dovolená v Praze

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
tks
Kontaktovat uživatele:

Re: Dovolená v Praze

#16 Příspěvek od tks »

AR1 píše:V tuohle dobu nejlepší nápad. :wink:

Děkuji za tipy, ale je jasné, že se to odkládá až na to září nebo příští rok.
Držte se tam a ať je co nejdřív zase vše jako dřív.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
JMalik

#17 Příspěvek od JMalik »

tks píše:...............

Nechceš to pojmout tak, že si vybereš klidné ubytování v penzionu v nějakém okolí Prahy (např.Sázava) a do té Prahy podnikneš vždy jednodenní výpravu s tím, že večer nebudeš v tom asfaltově, ale budeš sedět na terase někde u piva a kluci můžou lítat kolem venku?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
tks
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od tks »

Takže dovolená v Praze se uskutečnila minulý týden. Máte to tam vážně pěkné a super počasí. :-) Ubytování jsem nakonec vyřešil tak, že jsem objevil zajímavý fenomén autocampů zřízených na zahradách rodinných domů. A obvykle tam poskytují i ubytování na pokoji. Takže jeden čtyřlůžkový pokoj v AutoCamp Trojská to vyřešil k plné spokojenosti. Lokalita se ukázala jako velmi strategická - ZOO, botanická a výstaviště za rohem, do centra 15 minut MHD. To centrum jsme absolvovali jen kvůli muzea Lega, jinak bych ho raději úplně vypustil, je to blázinec...
Cestou domů jsme včera absolvovali i letecké muzeum Kbely, které zrovna startovalo sezónu. Tam mě příjemně překvapila na pražské poměry velmi hezká cena vstupného. ;-)
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“