igorb píše:...a to sa nehram pocas letu s plynom :- )))
ale sa s nim za Teba hrá governor a merače g-čiek, pokiaľ si dobre pamätám z predchádzajúcich diskusii.
Ale inak veľká vďaka za veľmi dobré vysvetlenie. Som rád, že sa našiel niekto, kto sa týmto seriózne zaoberal. Nechcem zhazovať amíkov, ale oni sú zväčša takí pragmatici - funguje to, tak to používame a je nám jedno prečo je to tak. To potom musí prísť občan postkomunistickej krajiny, nejaký Slovák s nemeckým priezviskom, ktorému nedá spať prečo je to tak.
A s tým štýlom je to skutočne tak, ako píše TomasC. Keď porovnám vtedajšie zostavy a spôsob ich prevedenia s dnešnými, tak som presvedčený, že to Curare s desinou by asi s mnohými prvkami malo problém. Dnes sa obraty nadväzujú jeden na druhý, vtedy sa takmer do každého do obratu nalietavalo. Takže asi ani ten 20 ročný Cerhov model nebude to pravé orechové. Ale možno sa mýlim. Ešte dávam do poriadku nejaké drobné chyby a potom uvidím. Mo a mám toho Frenzyho s hrubočiznými odtokovkami
Ale ja sa nechystám súťažiť, ale lietať si akrobaciu len pre radosť. V tom sa proti Tebe aj s adminovi líšim. Nemám ambície a reálne ani čas a asi ani schopnosti. A bohužial už asi ani vek. V 52 rokoch je ťažké začínať s takými náročnými kategóriami.

Rekreačne áno ale súťažne? To chce celého človeka a podporu rodiny. Tu však príliš veľkú nemám. Kvoli tej 25ročnej pauze si na to žena nezvykla a dnes je to brané len ako nákladná zábava a plýtvanie časom dospelého postpubertiaka