Nová serva 3,6g a přijímač 2,9g od Pelikána

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
romik

#16 Příspěvek od romik »

já mám z druhý ruky, že v hale je to za silnějšího provozu nepoužitelný.
tikef

#17 Příspěvek od tikef »

přijímač od pelikána vlastním a s vytaženou anténou má dosah 289m. serva mam taky a jsou celkem dobrý jen by mohly být trochu citlivější a ten kabel co od nich vede je hrozně tuhej a blbě se ohejbá. ale za tu cenu...SUPER
dedek

#18 Příspěvek od dedek »

tikef píše:přijímač od pelikána vlastním a s vytaženou anténou má dosah 289m. serva mam taky a jsou celkem dobrý jen by mohly být trochu citlivější a ten kabel co od nich vede je hrozně tuhej a blbě se ohejbá. ale za tu cenu...SUPER

Přesně jak říkáš. Včera jsme v hale současně lítali čtyři a žádné problémy s rušením nebyly.
dědek
KERAMIK

#19 Příspěvek od KERAMIK »

Mám problém,včěra jsem si taky koupil přijímač RS 5FM a i když jsem snad vše udělal dobře tak mi nefunguje,kdyz tam mám MZK NANO 4,je vše v pohodě.Prosím poraďte. :cry:
tikef

#20 Příspěvek od tikef »

KERAMIK píše:Mám problém,včěra jsem si taky koupil přijímač RS 5FM a i když jsem snad vše udělal dobře tak mi nefunguje,kdyz tam mám MZK NANO 4,je vše v pohodě.Prosím poraďte. :cry:

nemáš poškozenej nebo špatnej krystal?
support slowflyers
KERAMIK

#21 Příspěvek od KERAMIK »

Krystal je uplně novej,taky koupenej včéra.nejde to nějak vyzkoušet s krystalem normální velikosti?
tikef

#22 Příspěvek od tikef »

KERAMIK píše:Krystal je uplně novej,taky koupenej včéra.nejde to nějak vyzkoušet s krystalem normální velikosti?

asi ne
support slowflyers
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“